Grietinėlės sluoksniui dar reikės:
400 g grietinėlės
4 šaukštai cukraus
1 pakelis vanilės cukraus
Kremui indelyje užvirkite pasaldintą pieną. Nuolat maišydami ir nenukėlę nuo ugnies suberkite miltus ir greitai įmaišykite trynius. Nukėlę nuo ugnies kreme ištirpinkite sviestą. Į atvėsusį kremą supilkite konjaką. Kremą supilstykite į desertinius indelius. Truputį kremo palikite papuošimui.
Grietinėlės sluoksniui išplakite grietinėlę su cukrumi ir vanile. Grietinėlę supilkite ant kremo sluoksnio. Puoškite likusiu kremu ir grietinėlės bokšteliais.
Konjako desertas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
50 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
3 stiklinės | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
4 valgomieji šaukštai | konjakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apelsinai obuoliuose
- Daniški pyragaičiai
- Kremalizuoti obuoliai
- Mielinės spurgos su obuoliais
- Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
- Apelsinų desertas
- Kepti bananai su ledais ir karamele
- Obuolių vyniotinis
- Obuolių gėrimas
- Obuoliai su varške
- Desertiniai varškėčiai per 15 min
- Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
- Saldus vyšnių patiekalas
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Rabarbarų kisielius su bananais
- Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
- Apelsinų skonio manų pudingas
- Kriaušių desertas
- Obuolių ir moliūgų pudingas
- Aronijų pudingas
Konjako desertas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Pienas,
3 stiklinės -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Konjakas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlės sluoksniui dar reikės:
400 g grietinėlės
4 šaukštai cukraus
1 pakelis vanilės cukraus
Kremui indelyje užvirkite pasaldintą pieną. Nuolat maišydami ir nenukėlę nuo ugnies suberkite miltus ir greitai įmaišykite trynius. Nukėlę nuo ugnies kreme ištirpinkite sviestą. Į atvėsusį kremą supilkite konjaką. Kremą supilstykite į desertinius indelius. Truputį kremo palikite papuošimui.
Grietinėlės sluoksniui išplakite grietinėlę su cukrumi ir vanile. Grietinėlę supilkite ant kremo sluoksnio. Puoškite likusiu kremu ir grietinėlės bokšteliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...