Grietinėlės sluoksniui dar reikės:
400 g grietinėlės
4 šaukštai cukraus
1 pakelis vanilės cukraus
Kremui indelyje užvirkite pasaldintą pieną. Nuolat maišydami ir nenukėlę nuo ugnies suberkite miltus ir greitai įmaišykite trynius. Nukėlę nuo ugnies kreme ištirpinkite sviestą. Į atvėsusį kremą supilkite konjaką. Kremą supilstykite į desertinius indelius. Truputį kremo palikite papuošimui.
Grietinėlės sluoksniui išplakite grietinėlę su cukrumi ir vanile. Grietinėlę supilkite ant kremo sluoksnio. Puoškite likusiu kremu ir grietinėlės bokšteliais.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Konjako desertas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
50 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
3 stiklinės | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
4 valgomieji šaukštai | konjakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtų kriaušių desertas
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
-
Aronijų pudingas
-
Obuoliai su varške
-
Spurgos iš varškės
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
-
Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
-
Kalėdiniai grybukai
-
Bananinis desertas
-
Kriaušės tešloje
-
Baltijos pyragėliai
-
Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
-
Bananų sufle
-
Apelsinų desertas
-
Spurgytės su kremu
-
Pudingas
-
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
-
Karštas bananų desertas
Konjako desertas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Pienas,
3 stiklinės -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Konjakas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlės sluoksniui dar reikės:
400 g grietinėlės
4 šaukštai cukraus
1 pakelis vanilės cukraus
Kremui indelyje užvirkite pasaldintą pieną. Nuolat maišydami ir nenukėlę nuo ugnies suberkite miltus ir greitai įmaišykite trynius. Nukėlę nuo ugnies kreme ištirpinkite sviestą. Į atvėsusį kremą supilkite konjaką. Kremą supilstykite į desertinius indelius. Truputį kremo palikite papuošimui.
Grietinėlės sluoksniui išplakite grietinėlę su cukrumi ir vanile. Grietinėlę supilkite ant kremo sluoksnio. Puoškite likusiu kremu ir grietinėlės bokšteliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...