Ridikėlius supjaustyti.
Nusausinti servetėle.
Ridikėlių traškučiai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
10 vienetų | ridikėliai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Pasidaryti padažiuką:
medų šiek tiek pašildyti, kad jis ištirptų, įpilti aliejaus, įberti cinamono, gerai išmaišyti.
Užpilti ant ridikėlių.
Leisti jiems pasimarinuoti kelias minutes.
medų šiek tiek pašildyti, kad jis ištirptų, įpilti aliejaus, įberti cinamono, gerai išmaišyti.
Užpilti ant ridikėlių.
Leisti jiems pasimarinuoti kelias minutes.
3.
Tada ridikėlius išdėlioti ant kepimo popieriaus ir iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 15 minučių.
Tada juos apversti ir dar kiek palaikyti įkaitintoje orkaitėje.
Pažiūrėti ar ridikėliai jau kietoki.
Tada – maždaug po 10 - 15 minučių orkaitę išjungti.
Skanaus.
Tada juos apversti ir dar kiek palaikyti įkaitintoje orkaitėje.
Pažiūrėti ar ridikėliai jau kietoki.
Tada – maždaug po 10 - 15 minučių orkaitę išjungti.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Konjako desertas
- Kremalizuoti obuoliai
- Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
- Vafliai su mėlynėmis
- Desertiniai varškėčiai per 15 min
- Spurgytės su kremu
- Kriaušių desertas
- Kalėdiniai grybukai
- Virtų kriaušių desertas
- Spurgos iš varškės
- Karštas bananų desertas
- Apelsinų desertas
- Kriaušės su riešutais
- Varškės spurgos
- Baltijos pyragėliai
- Obuolių ir moliūgų pudingas
- Citrinų pudingas
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Kepti obuoliai
- Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
Ridikėlių traškučiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ridikėliai,
10 vienetų -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ridikėlius supjaustyti.
Nusausinti servetėle.Pasidaryti padažiuką:
medų šiek tiek pašildyti, kad jis ištirptų, įpilti aliejaus, įberti cinamono, gerai išmaišyti.
Užpilti ant ridikėlių.
Leisti jiems pasimarinuoti kelias minutes.Tada ridikėlius išdėlioti ant kepimo popieriaus ir iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 15 minučių.
Tada juos apversti ir dar kiek palaikyti įkaitintoje orkaitėje.
Pažiūrėti ar ridikėliai jau kietoki.
Tada – maždaug po 10 - 15 minučių orkaitę išjungti.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...