Mielinės spurgos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | miltai (Ilzenbergo ūkio) | |
300 mililitrų | pienas (Ilzenbergo ūkio) | |
3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra | |
7 gramai | mielės | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mieles sumaišau su miltais, užpylus pienu, bei įdėjus 2 šaukštus pudros išmaišau ir pastatau šiltai.
2.
Po 1 valandėlės pridedu miltų tiek, kad tešla būtų tinkama gaminti spurgom, tik neįdėkit per daug, nes tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų, padarau spurgas ir padedu ant miltais pabarstyto padėklo, palieku pasikėlimui apie 1 valandą.
3.
Verdu įkaitintam aliejuje, lėtai. Barstau cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Imbieriniai blyneliai
- Kepti obuoliai su įdaru
- Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
- Vaisiųi ir varškės spurgos
- Karštas šokoladas
- Varškės spurgos
- Šokoladinė suflė mamai
- Obuolių vyniotinis
- Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
- Citrinų pudingas
- Baltijos pyragėliai
- Bananai tešloje
- Džiūvėsėlių spurgos meduje
- Virtų kriaušių desertas
- Kremalizuoti obuoliai
- Kalėdiniai grybukai
- Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
- Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
- Obuoliai su varške
- Apelsinų skonio manų pudingas
Mielinės spurgos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai, Ilzenbergo ūkio,
300 gramų -
Pienas, Ilzenbergo ūkio,
300 mililitrų -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai -
Mielės,
7 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sumaišau su miltais, užpylus pienu, bei įdėjus 2 šaukštus pudros išmaišau ir pastatau šiltai.
Po 1 valandėlės pridedu miltų tiek, kad tešla būtų tinkama gaminti spurgom, tik neįdėkit per daug, nes tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų, padarau spurgas ir padedu ant miltais pabarstyto padėklo, palieku pasikėlimui apie 1 valandą.
Verdu įkaitintam aliejuje, lėtai. Barstau cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...