
Pyragaičiai "Širdutės"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
50 gramų | kakava |
180 gramų | miltai |
170 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
320 gramų | cukraus pudra |
80 mililitrų | pienas |
80 mililitrų | sirupas (likeris, brendis vyšnių) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
400 mililitrų | grietinėlės, 35% (plakamoji) |
1 pakelis | standiklio (grietinėlės) |
100 gramų | braškės |
100 gramų | šokoladas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Grietinėlę išplakti su 100 gr. cukraus pudros, baigiant plakti įplakame standiklį.
2.
Visus kitus sausus produktus sumaišome su sviestu ir sutriname iki miltelių.
Atskirai sumaišome visus skystus produktus. Įplakame į sausus produktus.
Iš tešlos iškepame biskvitą. Atvėsiname.
Atskirai sumaišome visus skystus produktus. Įplakame į sausus produktus.
Iš tešlos iškepame biskvitą. Atvėsiname.
3.
Išspaudžiam širdutes su sausainių formelėmis.
Pertepame kremu, papuošiame braškėmis, tarkuotu šokoladu.
Pertepame kremu, papuošiame braškėmis, tarkuotu šokoladu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aguoninės formelės
-
Riestainiai
-
Avietiniai keksiukai
-
Pynutės su sezamo sėklomis
-
Daniški pyragėliai
-
Varškiniai keksiukai
-
Baltijos pyragėliai
-
Pyragaičiai "Širdutės"
-
Keksiukai su mėlynėmis
-
Mascarponės keksiukai
-
Desertas "Skanumėlis"
-
Pyragėliai su sūriu
-
Žaismingi keksiukai
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Pikantiški pyragėliai
-
Pyragėliai su baravykais
-
Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
-
Prancūziški pyragėliai "Canneles"
-
Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
Pyragaičiai "Širdutės"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kakava,
50 gramų -
Miltai,
180 gramų -
Sviestas,
170 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukraus pudra,
320 gramų -
Pienas,
80 mililitrų -
Sirupas, likeris, brendis vyšnių,
80 mililitrų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%, plakamoji,
400 mililitrų -
Standiklis, grietinėlės,
1 pakelis -
Braškės,
100 gramų -
Šokoladas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę išplakti su 100 gr. cukraus pudros, baigiant plakti įplakame standiklį.
Visus kitus sausus produktus sumaišome su sviestu ir sutriname iki miltelių.
Atskirai sumaišome visus skystus produktus. Įplakame į sausus produktus.
Iš tešlos iškepame biskvitą. Atvėsiname.Išspaudžiam širdutes su sausainių formelėmis.
Pertepame kremu, papuošiame braškėmis, tarkuotu šokoladu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...