Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
| 100 gramų | miltai |
| 150 gramų | avižinių dribsnių |
| 100 gramų | cukrus (rudas) |
| 130 gramų | sviestas |
| 100 gramų | spanguolės |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kepimo milteliai sumaišomi su miltais. Suberiami avižiniai dribsniai, rudasis cukrus ir išmaišoma. Įmušamas kiaušinis, supilamas ištirpintas sviestas, suberiamos džiovintos spanguolės ir gerai išmaišoma.
2.
kepimo forma (maždaug 22 cm) išklojama kepimo popieriumi ir supilama tešla. Tešla tolygiai paskirstoma, nuolat ją paspaudžiant. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 °C temp. apie 25-30 min. Iškepęs, avižinių dribsnių pyragas su džiovintomis spanguolėmis, paliekamas 10 min. formoje, kad pravėstų.
Išimamas iš formos supjaustomas gabaliukais.
Išimamas iš formos supjaustomas gabaliukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dribsnių keksiukai
-
Keksiukai su baltuoju šokoladu
-
Spurgos su meile ir varške
-
Krekeriai
-
Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Pikantiški pyragėliai
-
Žaismingi keksiukai
-
Bandelės su cinamonu
-
Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Morkų pyragaičiai
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Vištos spurgos
-
Baltijos pyragėliai
-
Morengai su šokoladu
-
Pyragėliai su sūriu
-
Papajaus pyragėliai
-
Skanūs zuikučiai
-
Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Miltai,
100 gramų -
Avižiniai dribsniai,
150 gramų -
Cukrus, rudas,
100 gramų -
Sviestas,
130 gramų -
Spanguolės,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepimo milteliai sumaišomi su miltais. Suberiami avižiniai dribsniai, rudasis cukrus ir išmaišoma. Įmušamas kiaušinis, supilamas ištirpintas sviestas, suberiamos džiovintos spanguolės ir gerai išmaišoma.
kepimo forma (maždaug 22 cm) išklojama kepimo popieriumi ir supilama tešla. Tešla tolygiai paskirstoma, nuolat ją paspaudžiant. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 °C temp. apie 25-30 min. Iškepęs, avižinių dribsnių pyragas su džiovintomis spanguolėmis, paliekamas 10 min. formoje, kad pravėstų.
Išimamas iš formos supjaustomas gabaliukais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
