Žuvį supjaustyti mažais kubeliais, apipilti sojos padažu. Galima įdėti susmulkintu žolelių – krapų, petražolių. Aš turėjau sušaldytų petražolių. Viską išmaišyti ir palikti.
Šaldytą tešlą (bemielė ar mielinė – kaip patinka) atitirpinti.
Varškės kremą galima nusipirkti – pvz. TARTARE be jokių priedų, arba pasigaminti – sumaišyti varškę su grietine arba grietinėle.
Sutarkuoti sūrį.
Tešlą supjaustyti į kvadratus, mano buvo 10x10. Į vidurį dedame žuvies įdarą, ant viršaus truputi varškės kremo. Užspausti kraštus, tačiau pats vidurys lieka atviras. Į tą atvirą vidurį dedame sūrio.
Pyragėlius aptepti kiaušinio plakiniu – tai nėra taip lengva :)
Kepti 180-190° C temperatūroje 20-25 min.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Pyragėliai su žuvimi
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | tešla (sluoksniuota) |
200 gramų | žuvis (filė) |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
1 valgomasis šaukštas | varškė (kremas, tinka ir maskarpone) |
60 gramų | sūris (fermentinis) |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karamelinės lazdelės
-
Keksiukai
-
Kiškio pyragaičiai
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Obuolių pyragėliai
-
Trupiniuotis
-
Rudeniniai grybukai
-
Napoleono pyragaičiai
-
Vyrų džiaugsmas (šeimos firminis patiekalas)
-
Amerikoniškos spurgytės
-
Kivi keksiukai
-
Prancūziški pyragėliai "Canneles"
-
Keksai su morkomis
-
Margi keksiukai
-
Citrinų pudingas
-
Pyragaičiai "Širdutės"
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Pyragaičiai su obuoliais
-
Sūrio pyragėliai
-
Mini čeburekai
Pyragėliai su žuvimi
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuota,
500 gramų -
Žuvis, filė,
200 gramų -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Varškė, kremas, tinka ir maskarpone,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, fermentinis,
60 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį supjaustyti mažais kubeliais, apipilti sojos padažu. Galima įdėti susmulkintu žolelių – krapų, petražolių. Aš turėjau sušaldytų petražolių. Viską išmaišyti ir palikti.
Šaldytą tešlą (bemielė ar mielinė – kaip patinka) atitirpinti.
Varškės kremą galima nusipirkti – pvz. TARTARE be jokių priedų, arba pasigaminti – sumaišyti varškę su grietine arba grietinėle.
Sutarkuoti sūrį.
Tešlą supjaustyti į kvadratus, mano buvo 10x10. Į vidurį dedame žuvies įdarą, ant viršaus truputi varškės kremo. Užspausti kraštus, tačiau pats vidurys lieka atviras. Į tą atvirą vidurį dedame sūrio.
Pyragėlius aptepti kiaušinio plakiniu – tai nėra taip lengva :)
Kepti 180-190° C temperatūroje 20-25 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...