Nykštukų pyragaičiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 2 valgomieji šaukštai | margarinas |
| 0.5 stiklinės | cukrus |
| 4 valgomieji šaukštai | krakmolas |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 6 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
| 1 vienetas | citrinos (nutarkuota žievė) |
| šiek tiek | zefyrai (maži) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaušinių trynius išplakame su cukrumi, margarinu ir citrinos žievele. Į šią masę įmaišome plaktus baltymus ir miltus, maišytus su kepimo milteliais bei krakmolu. Masę dedame i kepimo indą, iškoltą kepimo popierium. Viršų apdedu zefyriukais, juos įspaudžiant. Kepiau šį pyragą pirmą kartą, todėl nežinojau, kad reikia kepant viršų uždengti folija. Kepame apie 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min. Po pirmų 20 minučių kepimo galima nuimti foliją. Pyragas gaunasi labai purus su traškiu viršum. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuoliniai keksiukai
-
Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
-
Obuolių spurgos be mielių
-
Sluoksniuotos tešlos rageliai
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Spurgos kitaip
-
Kokosiniai pyragaičiai
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Varškės spurgos
-
Spurgos
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Pyragėliai su vaisiais
-
Bananiniai - snikersiniai keksiukai
-
Baltijos pyragėliai
-
Krekeriai
-
Meduoliukai
-
Pyragėliai su varške ir bulvėmis
-
Pyragėliai su saliamiu
-
Morenginiai pyragėliai su kremu
-
Mini canelles
Nykštukų pyragaičiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Margarinas,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Krakmolas,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
6 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinos, nutarkuota žievė,
1 vienetas - Zefyrai, maži
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių trynius išplakame su cukrumi, margarinu ir citrinos žievele. Į šią masę įmaišome plaktus baltymus ir miltus, maišytus su kepimo milteliais bei krakmolu. Masę dedame i kepimo indą, iškoltą kepimo popierium. Viršų apdedu zefyriukais, juos įspaudžiant. Kepiau šį pyragą pirmą kartą, todėl nežinojau, kad reikia kepant viršų uždengti folija. Kepame apie 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min. Po pirmų 20 minučių kepimo galima nuimti foliją. Pyragas gaunasi labai purus su traškiu viršum. Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
