Suktukai su varške
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | miltai |
200 gramų | varškė (Ilzenbergo dvaro ūkio) |
200 gramų | sviestas (Ilzenbergo dvaro ūkis) |
100 mililitrų | kefyras |
1 vienetas | kiaušiniai |
50 mililitrų | pienas |
20 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | lydytas sūris |
2 žiupsneliai | kmynai |
2 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Imu 200 gramų sviesto, kefyrą, kiaušinį, druską ir miltus. Iš šių produktų minkau tešlą.
2.
Varškę gerai sutrinu su kmynais.
3.
Kočioju tešlą ir į vidų dėdama varškės masę, formuoju norimo dydžio pyragėlius. Kepu, iki pagelsta, 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje.
4.
Padažui 20 gramų sviesto išlydau, dedu 1 arbatinį šaukštelį miltų, išmaišau, pilu pieną, dedu sūrį ir nukaičiu gerai išmaišius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karamelinis keskiukas
- Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
- Margi keksiukai
- Bulvių pyragėliai su grybais
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Varškiniai keksiukai
- Kokosiniai keksiukai su baltuoju šokoladu!
- Paprastas obuolių pyragas
- Sūrio keksiukai
- Spurgos iš varškės
- Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
- Velykiniai lizdeliai
- Bandelės su kumpio įdaru
- Pyragėliai su varške ir bulvėmis
- Evos šokoladiniai keksiukai
- Mascarponės keksiukai
- Aguoniniai pyragėliai
- Cukinijų keksiukai
- Obuoliniai keksiukai
- „Torketti“
Suktukai su varške
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
400 gramų -
Varškė, Ilzenbergo dvaro ūkio,
200 gramų -
Sviestas, Ilzenbergo dvaro ūkis,
200 gramų -
Kefyras,
100 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
50 mililitrų -
Sviestas,
20 gramų -
Lydytas sūris,
2 valgomieji šaukštai -
Kmynai,
2 žiupsneliai -
Druska,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imu 200 gramų sviesto, kefyrą, kiaušinį, druską ir miltus. Iš šių produktų minkau tešlą.
Varškę gerai sutrinu su kmynais.
Kočioju tešlą ir į vidų dėdama varškės masę, formuoju norimo dydžio pyragėlius. Kepu, iki pagelsta, 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje.
Padažui 20 gramų sviesto išlydau, dedu 1 arbatinį šaukštelį miltų, išmaišau, pilu pieną, dedu sūrį ir nukaičiu gerai išmaišius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...