
Velykiniai lizdeliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
100 gramų | sviestas |
60 gramų | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas ((kukurūzai)) |
200 gramų | miltai |
3 arbatiniai šaukšteliai | kokoso drožlės |
1 pakelis | saldainiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sviestą išsukame su cukrumi. Įmušam kiaušinį. Gerai išmaišom. Įsijojam krakmolą ir miltus. Dar kartą gerai išmaišom. Turėtų gautis gana tiršta tešla. Jei pasirodys skystoka – įdedame dar miltų.
2.
Formuojam sausainukus – tarp delnų suvoliojam rutuliukus su duobele.
3.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje kol panels.
4.
Puošiame kokoso drožlėmis ir saldainiais, suformuojamas lizdelis.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Pyragaičiai su obuoliais
-
Šokoladinė suflė
-
Bulka su šokolado įdaru
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
-
Šokoladiniai pyragaičiai su riešutais
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Plikytos tešlos pyragaičiai
-
Mini canelles
-
Greitieji kefyriniai pyragėliai
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Pyragėliai su grybais ir mėsa
-
Avietiniai keksiukai
-
Mascarponės keksiukai
-
Kriaušių desertai
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Dieviški eklerai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su ananasais
Velykiniai lizdeliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
60 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krakmolas, (kukurūzai),
2 valgomieji šaukštai -
Miltai,
200 gramų -
Kokoso drožlės,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Saldainiai,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą išsukame su cukrumi. Įmušam kiaušinį. Gerai išmaišom. Įsijojam krakmolą ir miltus. Dar kartą gerai išmaišom. Turėtų gautis gana tiršta tešla. Jei pasirodys skystoka – įdedame dar miltų.
Formuojam sausainukus – tarp delnų suvoliojam rutuliukus su duobele.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje kol panels.
Puošiame kokoso drožlėmis ir saldainiais, suformuojamas lizdelis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...