Į kiaušinių baltymus įdėti truputį druskos ir išplakti iki standžių putų. Po to palaipsniui sudėti kiaušinių trynius, cukrų, pieną, aliejų, kepimo miltelius ir miltus. Viską išmaišyti su mediniu šaukštu. Supilstyti į formeles, galima įlašinti kavos likerio, pridėti šokolado gabaliukų ir kt. Pašauti į orkaitę įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros (pagal Celsijų). Kepti 20-25 minutes.
Skanaus!

Mikro keksiukai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | kvietiniai miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | cukrus |
250 mililitrų | saulėgrąžų aliejus |
120 mililitrų | pienas |
šiek tiek | druska |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krekeriai
-
Velykiniai lizdeliai
-
Šventiniai žaliukai
-
Meduoliukai
-
Sūrio pyragėliai
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Vyrų džiaugsmas (šeimos firminis patiekalas)
-
Evos šokoladiniai keksiukai
-
Keksiukai su krabų lazdelėmis
-
Spurgos su vyšnių džemu
-
Morenginiai pyragėliai su kremu
-
Varškės spurgos
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Riestainiai
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Pyragaičiai su obuoliais
-
Mikro keksiukai
-
Pyragaičiai "Aebleskiver" su bananų įdaru
-
Mini canelles
-
Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis kepurėlėmis
Mikro keksiukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
250 gramų -
Saulėgrąžų aliejus,
250 mililitrų -
Pienas,
120 mililitrų - Druska
-
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į kiaušinių baltymus įdėti truputį druskos ir išplakti iki standžių putų. Po to palaipsniui sudėti kiaušinių trynius, cukrų, pieną, aliejų, kepimo miltelius ir miltus. Viską išmaišyti su mediniu šaukštu. Supilstyti į formeles, galima įlašinti kavos likerio, pridėti šokolado gabaliukų ir kt. Pašauti į orkaitę įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros (pagal Celsijų). Kepti 20-25 minutes.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
(anonimas)
2017-07-16 20:31
pabandyti ar ne
-
(anonimas)
2012-11-13 18:09
:-) :-( ;-) :-p :-D :: :super: :super: :super: o:-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...