1.Kiaušinius išsukti su cukrumi.
2. Į išsuktą masę dedam ištirpintą sviestą, vanilinį cukrų, grietinę, kepimo miltelius, konjaką ir tiek miltų, kad tešla būtų kaip riebi grietinė.
3.Toliau sudedam susmulkintus riešutus, uogas be kauliukų ir atsargiai viską išmaišom.
4. Formą keksams patepti sviestu. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 30 -35 min.
Keksiukai su vyšniomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | konjakas (1-2 (ar brendis)) |
| šiek tiek | cukrus |
| 1 stiklinė | vyšnios (gali būti šaldytos) |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | sviestas (ištirpintas, 100-120) |
| šiek tiek | grietinė (2-3) |
| 1 vienetas | vanilinis cukrus (pakelis) |
| šiek tiek | kepimo milteliai (1,5-2) |
| šiek tiek | graikiniai riešutai (10-15) |
| šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Suktukai su varške
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Varškės spurgos
-
Varškės spurgos
-
Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
-
Žaismingi keksiukai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Lazdelės su sūriu
-
Šokoladinė suflė
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
-
Morkų pyragaičiai
-
Pikantiški pyragėliai
-
Greitieji kefyriniai pyragėliai
-
Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
-
Karamelinės lazdelės
-
Pyragėliai su slyvomis
-
Aguoniniai pyragėliai
Keksiukai su vyšniomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Konjakas, 1-2 (ar brendis)
- Cukrus
-
Vyšnios, gali būti šaldytos,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Sviestas, ištirpintas, 100-120
- Grietinė, 2-3
-
Vanilinis cukrus, pakelis,
1 vienetas - Kepimo milteliai, 1,5-2
- Graikiniai riešutai, 10-15
- Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1.Kiaušinius išsukti su cukrumi.
2. Į išsuktą masę dedam ištirpintą sviestą, vanilinį cukrų, grietinę, kepimo miltelius, konjaką ir tiek miltų, kad tešla būtų kaip riebi grietinė.
3.Toliau sudedam susmulkintus riešutus, uogas be kauliukų ir atsargiai viską išmaišom.
4. Formą keksams patepti sviestu. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 30 -35 min.
Reklama:
Komentarai (4)
-
renata
2015-02-01 11:40
Kažkokia nesamonė jei rašot receptą tai rašykit aiškiai dar neparašyta ar gramai ar darkas
-
Mika
2010-01-28 10:07
ogo, kaip skaniai atrodo! :super: Saunuole autore, pasistenge ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
