
Daniški pyragėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | tešla (sloksniuota) |
4 arbatiniai šaukšteliai | džemas (apelsinų) |
1 vienetas | bananai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Sluoksniuotos tešlos lakštą perpjaunam į 4 lygias dalis. Vieną pusę pyragėlio aptepam uogiene, o kita - įpjaunam kryželiu. Uždengiam ir šonus apspaudom šakute. Bananą supjaustome griežinėliais. Juos kišame "per langelį" į pyragėlio vidų. Kepam vidutinio karštumo orkaitėje apie 12 min. man jie skaniausi kai valgomi šilti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Šokoladiniai pyragaičiai su riešutais
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Sūrio keksiukai
-
Tiramisu gaminimas
-
Pyragėliai su slyvomis
-
Avietiniai keksiukai
-
Rudeniniai grybukai
-
Pyragėliais su brokoliais ir keptais svogūnais
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Pyragėliai su sūriu
-
Zefyrai
-
Miltinės spurgos
-
Dribsnių keksiukai
-
Rageliai
-
Bananai tešloje
-
Amerikietiškos spurgytės
-
Evos šokoladiniai keksiukai
-
Mascarponės keksiukai
-
Riestainiai
Daniški pyragėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sloksniuota,
4 vienetai -
Džemas, apelsinų,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Bananai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotos tešlos lakštą perpjaunam į 4 lygias dalis. Vieną pusę pyragėlio aptepam uogiene, o kita - įpjaunam kryželiu. Uždengiam ir šonus apspaudom šakute. Bananą supjaustome griežinėliais. Juos kišame "per langelį" į pyragėlio vidų. Kepam vidutinio karštumo orkaitėje apie 12 min. man jie skaniausi kai valgomi šilti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...