
Daniški pyragėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | tešla (sloksniuota) |
4 arbatiniai šaukšteliai | džemas (apelsinų) |
1 vienetas | bananai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Sluoksniuotos tešlos lakštą perpjaunam į 4 lygias dalis. Vieną pusę pyragėlio aptepam uogiene, o kita - įpjaunam kryželiu. Uždengiam ir šonus apspaudom šakute. Bananą supjaustome griežinėliais. Juos kišame "per langelį" į pyragėlio vidų. Kepam vidutinio karštumo orkaitėje apie 12 min. man jie skaniausi kai valgomi šilti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
-
Pyragėliai su grybais ir mėsa
-
Obuoliai skarelėse
-
Pyragaičiai "Aebleskiver" su bananų įdaru
-
Amerikoniškos spurgytės
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Moldovos pyragaičiai su kopūstais VERZERE
-
Keksiukai su kakava
-
Sūrio keksiukai
-
Pyragėliai su obuoliene
-
Kamelijos skanėstas
-
Bulvinės bandelės
-
Varškės spurgos
-
Meduoliukai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
-
Imbieriniai keksiukai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
-
„Torketti“
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Obuoliniai rageliai
Daniški pyragėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sloksniuota,
4 vienetai -
Džemas, apelsinų,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Bananai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotos tešlos lakštą perpjaunam į 4 lygias dalis. Vieną pusę pyragėlio aptepam uogiene, o kita - įpjaunam kryželiu. Uždengiam ir šonus apspaudom šakute. Bananą supjaustome griežinėliais. Juos kišame "per langelį" į pyragėlio vidų. Kepam vidutinio karštumo orkaitėje apie 12 min. man jie skaniausi kai valgomi šilti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...