
Spurgos kitaip
Porcijų skaičius:
30
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
3 stiklinės | pienas | |
2 stiklinės | miltai | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus | |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska | |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Gerai sumaišyti miltus, cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, druską ir cinamoną.
2.
Įpilti aliejaus, pieno ir įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti.
3.
Nedideliame puode įkaitinti aliejų.
4.
Tešlą kabinti šaukštu ir atsargiai leisti į karštą aliejų. Kepti kol gražiai paruduos.
5.
Ištraukti spurgas iš aliejaus ir padėti ant popierinio rankšluosčio. Kol karštos, apibarstyti cukraus pudra. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Keksiukai su kakava
-
Pyragėliai su baravykais
-
Kokosiniai pyragaičiai
-
Amerikietiškos spurgytės
-
Spurgos su vyšniomis
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Aguoniniai pyragėliai
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Skanūs zuikučiai
-
Pyragėliai su saliamiu
-
Sluoksniuotos tešlos rageliai
-
Zefyrai
-
Pyragaičiai "Širdutės"
-
Obuolių pyragaičiai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
-
Keksiukai su krabų lazdelėmis
-
Kokosiniai keksiukai su baltuoju šokoladu!
Spurgos kitaip
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 30
-
Pienas,
3 stiklinės -
Miltai,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aliona
Gaminimo eiga:
Gerai sumaišyti miltus, cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, druską ir cinamoną.
Įpilti aliejaus, pieno ir įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti.
Nedideliame puode įkaitinti aliejų.
Tešlą kabinti šaukštu ir atsargiai leisti į karštą aliejų. Kepti kol gražiai paruduos.
Ištraukti spurgas iš aliejaus ir padėti ant popierinio rankšluosčio. Kol karštos, apibarstyti cukraus pudra. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...