Spurgos kitaip
Porcijų skaičius:
30
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
3 stiklinės | pienas | |
2 stiklinės | miltai | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus | |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska | |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Gerai sumaišyti miltus, cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, druską ir cinamoną.
2.
Įpilti aliejaus, pieno ir įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti.
3.
Nedideliame puode įkaitinti aliejų.
4.
Tešlą kabinti šaukštu ir atsargiai leisti į karštą aliejų. Kepti kol gražiai paruduos.
5.
Ištraukti spurgas iš aliejaus ir padėti ant popierinio rankšluosčio. Kol karštos, apibarstyti cukraus pudra. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keksiukai su vyšniomis
- Tartaletės su vaisiais
- Avietiniai keksiukai
- Šokoladinė suflė
- Pyragėliai su obuoliene
- Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
- Greitieji kefyriniai pyragėliai
- Keksiukai su šviežiomis uogomis
- Bulka su šokolado įdaru
- Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
- Naminės sluoksniuotos tešlos pyragėliai
- Pyragėliai su slyvomis
- Lengvai padaromi purūs žagarėliai
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Keksiukai kiekvienai dienai
- Kapučininiai keksiukai
- Pyragėliai su obuoliais
- Šokoladainis
- Kivi keksiukai
- Pyragėliai su saliamiu
Spurgos kitaip
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 30
-
Pienas,
3 stiklinės -
Miltai,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aliona
Gaminimo eiga:
Gerai sumaišyti miltus, cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, druską ir cinamoną.
Įpilti aliejaus, pieno ir įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti.
Nedideliame puode įkaitinti aliejų.
Tešlą kabinti šaukštu ir atsargiai leisti į karštą aliejų. Kepti kol gražiai paruduos.
Ištraukti spurgas iš aliejaus ir padėti ant popierinio rankšluosčio. Kol karštos, apibarstyti cukraus pudra. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...