Kiškio pyragaičiai
Porcijų skaičius:
24
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 24
400 gramų | miltai |
370 gramų | cukrus |
200 gramų | sviestas |
150 gramų | grietinė |
6 vienetai | kiaušiniai |
20 gramų | vanilinis cukrus |
0.5 vieneto | citrinų sultys |
2 valgomieji šaukštai | apelsinų cukatų |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kambario temperatūros sviestą elektriniu plakikliu išplakti su cukrumi (apie 3 minutes). Plakant įmušti po vieną kiaušinį.
2.
Sudėti grietinę, apelsinų cukatas, išspausti citrinos sultis ir dar krtą išplakti.
3.
Kitame dubenyje persijoti miltus su druska, kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Išmaišyti ir sukrėsti į kiaušinių plakinį. Gerai pamaišyti, kad neliktų gumulėlių.
4.
Orkaitę įkaitinti iki 190 laipsnių.
5.
Kepimo formą ištepti sviestu arba iškloti kepimo popieriumi ir supilti tešlą.
6.
Kepti apie 1 valandą.
7.
Atvėsusį kepinį galima papuošti cukraus glaistu. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bandelės su varške
- Mini kreminio sūrio pyragėliai
- Pyragaičiai "Aebleskiver" su bananų įdaru
- Pyragėliai su varške ir bulvėmis
- Šokoladiniai pyragaičiai su riešutais
- Paprastas obuolių pyragas
- Šokoladainis
- Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
- Bananiniai - snikersiniai keksiukai
- Spurgos su meile ir varške
- Miltinės spurgos
- Pikantiški pyragėliai
- Aliejuje virti pyragėliai su įdaru
- Margi keksiukai
- Bandelės su grybais
- Sūrio keksiukai
- Riešutinis pyragas
- Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis kepurėlėmis
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
- Pyragėliai su žuvimi
Kiškio pyragaičiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 24
-
Miltai,
400 gramų -
Cukrus,
370 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Grietinė,
150 gramų -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Vanilinis cukrus,
20 gramų -
Citrinų sultys,
0.5 vieneto -
Apelsinų cukatos,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą elektriniu plakikliu išplakti su cukrumi (apie 3 minutes). Plakant įmušti po vieną kiaušinį.
Sudėti grietinę, apelsinų cukatas, išspausti citrinos sultis ir dar krtą išplakti.
Kitame dubenyje persijoti miltus su druska, kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Išmaišyti ir sukrėsti į kiaušinių plakinį. Gerai pamaišyti, kad neliktų gumulėlių.
Orkaitę įkaitinti iki 190 laipsnių.
Kepimo formą ištepti sviestu arba iškloti kepimo popieriumi ir supilti tešlą.
Kepti apie 1 valandą.
Atvėsusį kepinį galima papuošti cukraus glaistu. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...