Visus sausus ingredientus sumaišome, sutriname kartu su minkštu sviestu (aš tryniau rankomis iki smiltelių).
Sumaišome visus likusius produktus (išskyrus vyšnias).
Gautą masę pilam į sausų produktų mišinį, gerai išplakame.
Jei masė per skysta, įplakame dar šiek tiek miltų.

Keksiukai su vyšniomis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
180 gramų | miltai (SPELTA) |
100 gramų | sviestas |
5 valgomieji šaukštai | kakava |
1 pakelis | tirpios kavos |
200 gramų | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
80 mililitrų | pienas |
50 mililitrų | aliejaus |
80 mililitrų | vyšnių sirupas |
0.5 stiklinės | konservuotų vyšnių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
I formelių dugną (naudoju silikonines ir popierines) įdedame po 3 - 4 vyšnias (nusausintas, be kauliukų) ir uždengiame po kupiną šaukštą tešlos (paliekame po 1 cm nuo krašto).
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.
3.
Kremui naudojau maskarponės sūrį (1 mažą indelį), saldžią kakavą (5 v.š.) ir sirupą iš uogienės (2 v.š.).
Viską suplakame ir puošiame.
Skanaus!
Viską suplakame ir puošiame.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mini čeburekai
-
Aliejuje virti pyragėliai su įdaru
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
-
Imbieriniai keksiukai
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
-
Riestainiai
-
Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
-
Plikyti sausainiai su kremu
-
Obuolių pyragėliai
-
Kalėdine spurga
-
Voveraitės
-
Varškės spurgos
-
Baltijos pyragėliai
-
Alinos keksiukai
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Šokoladainis
-
Sluoksniuotos tešlos rageliai
-
Mascarponės keksiukai
Keksiukai su vyšniomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Miltai, SPELTA,
180 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Kakava,
5 valgomieji šaukštai -
Tirpi kava,
1 pakelis -
Cukrus,
200 gramų -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
80 mililitrų -
Aliejus,
50 mililitrų -
Vyšnių sirupas,
80 mililitrų -
Konservuotos vyšnios,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus sausus ingredientus sumaišome, sutriname kartu su minkštu sviestu (aš tryniau rankomis iki smiltelių).
Sumaišome visus likusius produktus (išskyrus vyšnias).
Gautą masę pilam į sausų produktų mišinį, gerai išplakame.
Jei masė per skysta, įplakame dar šiek tiek miltų.I formelių dugną (naudoju silikonines ir popierines) įdedame po 3 - 4 vyšnias (nusausintas, be kauliukų) ir uždengiame po kupiną šaukštą tešlos (paliekame po 1 cm nuo krašto).
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.Kremui naudojau maskarponės sūrį (1 mažą indelį), saldžią kakavą (5 v.š.) ir sirupą iš uogienės (2 v.š.).
Viską suplakame ir puošiame.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...