
Pyragėliai su vaisiais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | kiaušiniai |
2 vienetai | kiviai |
1 vienetas | apelsinų |
šiek tiek | braškės |
1 pakelis | tešla (šaldyta, bemielė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Tešlą atlaidinkite, jei ji stora – ant miltuoto paviršiaus pakočiokite. Formele arba dubenėliu išspauskite apskritimus.
2.
Nuplautus apelsinus ir kivius, supjaustykite juos gabaliukais, taip pat ir braškes.
3.
Į kiekvieną apskritimą šaukštu dėkite vaisių, kraštus užspauskite, viršų patepkite kiaušinio plakiniu, ypač sulipdymo vietą.
4.
Sudėkite pyragėlius į kepimo popieriumi išklotą skardą ir pašaukite į 200 °C temp. orkaitę.
5.
Kepkite, kol tešla išsipūs ir gražiai ims rusvėti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai
-
Keksiukai "Raudonasis aksomas"
-
Moldovos pyragaičiai su kopūstais VERZERE
-
Plikyti sausainiai su kremu
-
Dribsnių keksiukai
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Morkų pyragaičiai
-
Spurgos kitaip
-
Spurgos su vyšnių džemu
-
Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
-
Šventiniai žaliukai
-
Gėlytė su pagardinimu
-
Dieviški eklerai
-
„Paršiukai“
-
Varškės spurgos
-
Miltinės spurgos
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Keksiukai su kakava
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
-
Obuoliniai keksiukai
Pyragėliai su vaisiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiviai,
2 vienetai -
Apelsinai,
1 vienetas - Braškės
-
Tešla, šaldyta, bemielė,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą atlaidinkite, jei ji stora – ant miltuoto paviršiaus pakočiokite. Formele arba dubenėliu išspauskite apskritimus.
Nuplautus apelsinus ir kivius, supjaustykite juos gabaliukais, taip pat ir braškes.
Į kiekvieną apskritimą šaukštu dėkite vaisių, kraštus užspauskite, viršų patepkite kiaušinio plakiniu, ypač sulipdymo vietą.
Sudėkite pyragėlius į kepimo popieriumi išklotą skardą ir pašaukite į 200 °C temp. orkaitę.
Kepkite, kol tešla išsipūs ir gražiai ims rusvėti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...