Pyragėliai su vaisiais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | kiaušiniai |
2 vienetai | kiviai |
1 vienetas | apelsinų |
šiek tiek | braškės |
1 pakelis | tešla (šaldyta, bemielė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Tešlą atlaidinkite, jei ji stora – ant miltuoto paviršiaus pakočiokite. Formele arba dubenėliu išspauskite apskritimus.
2.
Nuplautus apelsinus ir kivius, supjaustykite juos gabaliukais, taip pat ir braškes.
3.
Į kiekvieną apskritimą šaukštu dėkite vaisių, kraštus užspauskite, viršų patepkite kiaušinio plakiniu, ypač sulipdymo vietą.
4.
Sudėkite pyragėlius į kepimo popieriumi išklotą skardą ir pašaukite į 200 °C temp. orkaitę.
5.
Kepkite, kol tešla išsipūs ir gražiai ims rusvėti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Prancūziški pyragėliai "Canneles"
- Šokoladiniai keksiukai
- Riešutinis pyragas
- Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
- Kakavinis pyragas su šokoladiniu glaistu
- Greitas sausaininis pyragas
- Sluoksniuotos tešlos rageliai
- Aguoninės formelės
- Pusryčių keksiukai
- Mini canelles
- Papajaus pyragėliai
- Paprastas obuolių pyragas
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Desertas "Skanumėlis"
- Naminės sluoksniuotos tešlos pyragėliai
- Napoleono pyragaičiai
- Šokoladainis
- Šokoladinė suflė
- Aguonų vyniotinukai
Pyragėliai su vaisiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiviai,
2 vienetai -
Apelsinai,
1 vienetas - Braškės
-
Tešla, šaldyta, bemielė,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą atlaidinkite, jei ji stora – ant miltuoto paviršiaus pakočiokite. Formele arba dubenėliu išspauskite apskritimus.
Nuplautus apelsinus ir kivius, supjaustykite juos gabaliukais, taip pat ir braškes.
Į kiekvieną apskritimą šaukštu dėkite vaisių, kraštus užspauskite, viršų patepkite kiaušinio plakiniu, ypač sulipdymo vietą.
Sudėkite pyragėlius į kepimo popieriumi išklotą skardą ir pašaukite į 200 °C temp. orkaitę.
Kepkite, kol tešla išsipūs ir gražiai ims rusvėti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...