
7 gramai | mielės (sausos) |
220 mililitrų | pienas |
100 gramų | cukrus |
100 gramų | margarinas |
500 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cinamonas |
1 vienetas | kiaušiniai |
Tešlai iškilus, ją iškočiojame. Lengvai patepame plaktu kiaušiniu (sudrėkiname, o ne paliekame kiaušinio ant tešlos), gausiai pabarstome cinamonu bei cukrumi, suvyniojame ir supjaustome tešlą gabalėliais. Galite tepti kiaušiniu, galite ne, bet būtinai pabarstykite cukrumi. Kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15 min. Kepimo laikas priklauso nuo bandelių supjautymo storio.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pynutės su sezamo sėklomis
-
Aguonų vyniotinukai
-
Varškės spurgos
-
Imbieriniai keksiukai
-
Aguoninės formelės
-
Pyragaičiai "Aebleskiver" su bananų įdaru
-
Plikyti sausainiai su kremu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su ananasais
-
Margi keksiukai
-
Pyragėliai su obuoliene
-
Obuoliniai keksiukai
-
Morkų keksiukai
-
Bananiniai - snikersiniai keksiukai
-
Plikytos tešlos pyragaičiai
-
Tobulosios mielinės spurgos
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Obuolių pyragėliai
-
Riešutinis pyragas
-
Kamelijos skanėstas
-
Šokoladiniai keksiukai
Bandelės su cinamonu

- Paruošimo laikas:
-
Mielės, sausos,
7 gramai -
Pienas,
220 mililitrų -
Cukrus,
100 gramų -
Margarinas,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
500 gramų - Druska
- Cinamonas
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pieną pašildykite mikrobanginėje ir jame ištirpdykite mieles. Supilkite cukrų. Sudėkite gabalėliais sukapotą margariną kepiniams arba sviestą. Supilkite miltus, įdėkite druskos ir minkykite tešlą. Kad padėtume tešlai iškilti, paliekame ją valandai orkaitėje, įkaitintoje iki 50 laipsnių.
Tešlai iškilus, ją iškočiojame. Lengvai patepame plaktu kiaušiniu (sudrėkiname, o ne paliekame kiaušinio ant tešlos), gausiai pabarstome cinamonu bei cukrumi, suvyniojame ir supjaustome tešlą gabalėliais. Galite tepti kiaušiniu, galite ne, bet būtinai pabarstykite cukrumi. Kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15 min. Kepimo laikas priklauso nuo bandelių supjautymo storio.
Komentarai (7)
-
Sandra
2019-03-29 12:31
Puikus receptas, visada gaminu pagal šį ir visada pavyksta, labai aiški gaminimo eiga, viskas psprasta☺
-
Irena
2018-11-12 15:34
Labai skanu
-
cinamonas
2017-03-10 13:08
Kaskokia nesamone gaminimas niekam tikes
-
Vika
2017-02-01 08:12
Skanu
-
Neringa
2015-02-20 14:49
Prastai surašyta gaminimo eiga. Dėl tokio neaiškaus ir neišsamaus aprašymo, visa tešla susigadino.
-
Bandelė
2011-06-17 16:26
mmm...Labai skanu:]