
Pyragėliai su obuoliene
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
šiek tiek | miltai |
100 gramų | cukrus |
400 mililitrų | kefyras |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | obuolienės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kefyrą sumaišyti su sodą, ir palaukti kol suputos. Kiaušinius išplakti su cukrumi, po truputį pilti kefyrą. Išmaišius berti miltus (jų reiks tiek, kad tešlą būtų galima kočioti).
2.
Tešlą iškočioti ir stikline išspausti apskritimus. į kiekvieną dėti po šaukštelį įdaro, ir užspausti.
3.
Kepti galima dviem būdais: orkaitėje, kol išsipūs ir gražiai apskrus, arba karštame aliejuje. Skonio reikalas. Orkaitėje iškepti jie būna trapesni, ir ne tokie riebūs.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Amerikoniškos spurgytės
-
Pyragėliai su sūriu
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Rageliai
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Šventiniai žaliukai
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Imbieriniai keksiukai
-
Morenginiai pyragėliai su kremu
-
Pyragėliai einant į svečius
-
Pyragėliai su obuoliais
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Obuoliniai keksiukai
-
Papajaus pyragėliai
-
Tartaletės su vaisiais
-
Kalėdine spurga
-
Naminės sluoksniuotos tešlos pyragėliai
-
Kriaušių desertai
-
Amerikietiškos spurgytės
Pyragėliai su obuoliene
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
- Miltai
-
Cukrus,
100 gramų -
Kefyras,
400 mililitrų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Obuolienė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kefyrą sumaišyti su sodą, ir palaukti kol suputos. Kiaušinius išplakti su cukrumi, po truputį pilti kefyrą. Išmaišius berti miltus (jų reiks tiek, kad tešlą būtų galima kočioti).
Tešlą iškočioti ir stikline išspausti apskritimus. į kiekvieną dėti po šaukštelį įdaro, ir užspausti.
Kepti galima dviem būdais: orkaitėje, kol išsipūs ir gražiai apskrus, arba karštame aliejuje. Skonio reikalas. Orkaitėje iškepti jie būna trapesni, ir ne tokie riebūs.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...