Pyragėliai su obuoliene
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
šiek tiek | miltai |
100 gramų | cukrus |
400 mililitrų | kefyras |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | obuolienės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kefyrą sumaišyti su sodą, ir palaukti kol suputos. Kiaušinius išplakti su cukrumi, po truputį pilti kefyrą. Išmaišius berti miltus (jų reiks tiek, kad tešlą būtų galima kočioti).
2.
Tešlą iškočioti ir stikline išspausti apskritimus. į kiekvieną dėti po šaukštelį įdaro, ir užspausti.
3.
Kepti galima dviem būdais: orkaitėje, kol išsipūs ir gražiai apskrus, arba karštame aliejuje. Skonio reikalas. Orkaitėje iškepti jie būna trapesni, ir ne tokie riebūs.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bandelės su grybais
- Spurgos su meile ir varške
- Sūrio keksiukai
- Amerikietiškos spurgytės
- Gėlytė su pagardinimu
- Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
- Avietiniai keksiukai
- Pyragėliai su grybais ir mėsa
- Obuolių pyragėliai su cinamonu
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Prancūziški pyragėliai "Canneles"
- Keksiukai su vyšniomis
- Keksiukai su šokoladinėmis kepurėlėmis
- Nuostabiosios varškės spurgaites
- Keksiukai
- Suktukai su varške
- Dribsnių keksiukai
- Vaniliniai keksiukai
- Spurgos su vyšniomis
- Vištos spurgos
Pyragėliai su obuoliene
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
- Miltai
-
Cukrus,
100 gramų -
Kefyras,
400 mililitrų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Obuolienė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kefyrą sumaišyti su sodą, ir palaukti kol suputos. Kiaušinius išplakti su cukrumi, po truputį pilti kefyrą. Išmaišius berti miltus (jų reiks tiek, kad tešlą būtų galima kočioti).
Tešlą iškočioti ir stikline išspausti apskritimus. į kiekvieną dėti po šaukštelį įdaro, ir užspausti.
Kepti galima dviem būdais: orkaitėje, kol išsipūs ir gražiai apskrus, arba karštame aliejuje. Skonio reikalas. Orkaitėje iškepti jie būna trapesni, ir ne tokie riebūs.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...