Pyragėliai su obuoliene
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
| šiek tiek | miltai |
| 100 gramų | cukrus |
| 400 mililitrų | kefyras |
| 1 arbatinis šaukštelis | soda |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | obuolienės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kefyrą sumaišyti su sodą, ir palaukti kol suputos. Kiaušinius išplakti su cukrumi, po truputį pilti kefyrą. Išmaišius berti miltus (jų reiks tiek, kad tešlą būtų galima kočioti).
2.
Tešlą iškočioti ir stikline išspausti apskritimus. į kiekvieną dėti po šaukštelį įdaro, ir užspausti.
3.
Kepti galima dviem būdais: orkaitėje, kol išsipūs ir gražiai apskrus, arba karštame aliejuje. Skonio reikalas. Orkaitėje iškepti jie būna trapesni, ir ne tokie riebūs.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
-
Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
-
Keksiukai "Raudonasis aksomas"
-
Plikytos tešlos pyragaičiai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su ananasais
-
Bananai tešloje
-
Pyragas aguonėlė
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Vištos spurgos
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Tiramisu gaminimas
-
Plikyti sausainiai su kremu
-
Varškės spurgos
-
Kapučininiai keksiukai
-
Nykštukų pyragaičiai
-
Greitieji kefyriniai pyragėliai
-
Pyragėliai su grybais ir mėsa
-
Mikro keksiukai
-
Prancūziški pyragėliai "Canneles"
-
Tobulosios mielinės spurgos
Pyragėliai su obuoliene
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
- Miltai
-
Cukrus,
100 gramų -
Kefyras,
400 mililitrų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Obuolienė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kefyrą sumaišyti su sodą, ir palaukti kol suputos. Kiaušinius išplakti su cukrumi, po truputį pilti kefyrą. Išmaišius berti miltus (jų reiks tiek, kad tešlą būtų galima kočioti).
Tešlą iškočioti ir stikline išspausti apskritimus. į kiekvieną dėti po šaukštelį įdaro, ir užspausti.
Kepti galima dviem būdais: orkaitėje, kol išsipūs ir gražiai apskrus, arba karštame aliejuje. Skonio reikalas. Orkaitėje iškepti jie būna trapesni, ir ne tokie riebūs.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
