
Pyragaičiai su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
200 g sviesto ištrinama iki baltumo, įberiama truputis druskos, 1 šaukštas cukraus ir 2 tryniai, dar kiek patrinama, suberiamą 1,5 stiklinės miltų, įpilama 2 šaukštai pieno. Gerai išminkoma. Tešla iškočiojama piršto storumo, išpjaunami stikline skrituliukai. Į jų vidurį dedama tirštos obuolių tyrės, užlankstomi kraštai į vidurį, patepami kiaušiniu, sudedami ant skardos, kepama įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lazdelės su sūriu
-
Pikantiški pyragėliai
-
Kriaušių desertai
-
Amerikietiškos spurgytės
-
Keksiukai
-
Morkų keksiukai
-
Pyragėliai su slyvomis
-
Zefyrai
-
Pyragėliai su baravykais
-
Sūrio pyragėliai
-
Tartaletės su vaisiais
-
Sūrio pyragėliai
-
Pynutės su sezamo sėklomis
-
Tiramisu gaminimas
-
Plikyti pyragaičiai
-
Pyragėliai su saliamiu
-
Skanūs zuikučiai
-
Kokosiniai pyragaičiai
-
Pyragėliai su sūriu
-
Imbieriniai keksiukai
Pyragaičiai su obuoliais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
200 gramų - Druska
-
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1.5 stiklinės -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
200 g sviesto ištrinama iki baltumo, įberiama truputis druskos, 1 šaukštas cukraus ir 2 tryniai, dar kiek patrinama, suberiamą 1,5 stiklinės miltų, įpilama 2 šaukštai pieno. Gerai išminkoma. Tešla iškočiojama piršto storumo, išpjaunami stikline skrituliukai. Į jų vidurį dedama tirštos obuolių tyrės, užlankstomi kraštai į vidurį, patepami kiaušiniu, sudedami ant skardos, kepama įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai pagels.
Reklama:
Komentarai (3)
-
veve
2008-09-14 12:29
gal galit kada nors idet foto?!!!!?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...