Inde išsukite sviesto skonio "Rama Maestro", cukrų ir nesaldžią kakavą. Kai masė taps vientisa, po vieną įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite. Įdėkite miltų, druskos, kepimo miltelių ir vyšnių arba vyšnių uogienės. Gerai išmaišykite.
Supilkite tešlą į keksiukų formeles ir kepkite 25–30 minučių.
Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai: | ||
100 | miltai | |
3 arbatiniai šaukšteliai | kakava (nesaldi) | |
90 gramų | sviesto skonio „rama maestro“ | |
90 gramų | cukrus | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
1 žiupsnelis | druska | |
2 valgomieji šaukštai | likeris (vyšnių) | |
110 gramų | vyšnios (šviežios arba uogienė) | |
Kremui: | ||
100 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
25 gramai | cukrus | |
šiek tiek | šokoladas (gabaliukai) | |
Papuošimui: | ||
8 vienetai | vyšnios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
2.
Kremo gaminimas. Elektriniu maišytuvu išplakite grietinėlę, kol sustandės, įdėkite cukraus ir dar šiek tiek paplakite.
Ant kiekvieno keksiuko užspauskite plaktos grietinėlės, apibarstykite šokolado drožlėmis ir galiausiai viršų papuoškite vyšnaite.
Ant kiekvieno keksiuko užspauskite plaktos grietinėlės, apibarstykite šokolado drožlėmis ir galiausiai viršų papuoškite vyšnaite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Napoleono pyragaičiai
- Pyragėliai su krabų lazdelėmis
- Paprastas skanių spurgų receptas
- Šventiniai žaliukai
- Prancūziški pyragėliai "Canneles"
- Pyragėliai su grybais ir mėsa
- Plikyti sausainiai su kremu
- Morkų pyragaičiai
- Spurgos su meile ir varške
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Kalėdine spurga
- Raugintų kopūstų bandelės
- Džiūvėsėlių spurgos meduje
- Keksiukai su mėlynėmis
- Keksiukai su persikais
- Moldovos pyragaičiai su kopūstais VERZERE
- Keksiukai
- Keksiukai "Raudonasis aksomas"
- Bandelės su varške
- Keksiukai su baltuoju šokoladu
Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai,
100 -
Kakava, nesaldi,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Sviesto skonio „Rama Maestro“,
90 gramų -
Cukrus,
90 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Likeris, vyšnių,
2 valgomieji šaukštai -
Vyšnios, šviežios arba uogienė,
110 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Cukrus,
25 gramai - Šokoladas, gabaliukai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vyšnios,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Inde išsukite sviesto skonio "Rama Maestro", cukrų ir nesaldžią kakavą. Kai masė taps vientisa, po vieną įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite. Įdėkite miltų, druskos, kepimo miltelių ir vyšnių arba vyšnių uogienės. Gerai išmaišykite.
Supilkite tešlą į keksiukų formeles ir kepkite 25–30 minučių.Kremo gaminimas. Elektriniu maišytuvu išplakite grietinėlę, kol sustandės, įdėkite cukraus ir dar šiek tiek paplakite.
Ant kiekvieno keksiuko užspauskite plaktos grietinėlės, apibarstykite šokolado drožlėmis ir galiausiai viršų papuoškite vyšnaite.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Jurgita
2016-12-04 11:42
Labai skanu patariu visiems imegint
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...