Vyniotinukai su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
120 gramų | sviestas (Tešlai) |
6 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai (aptepimui) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
400 gramų | kvietiniai miltai |
4 vienetai | obuoliai (Įdarui) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
0.5 stiklinės | razinos |
1 vienetas | kiaušiniai (aptepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į miltus dedam tarkuotą sviestą, cukrų, grietinę ir mušam kiaušinį. Išminkom. Jei tešla minkšta, dedam pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešlą padalinam į 3 dalis, jas visas iškočiojame plonai. Obuolius susmulkinam, sumaišom su razinom, cukrum, vaniliniu cukrum ir cinamonu. Ant kiekvienos tešlos dalies dedame po trečdalį įdaro, susukame voleliu, aptepame plaktu kiaušiniu ir šauname į 180 laipsnių orkaitę 20 - 25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių spurgos be mielių
- Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
- Lazdelės su sūriu
- Prancūziški rageliai su migdolais
- Mikro keksiukai
- Pyragėliai su sūriu
- Napoleono pyragaičiai
- Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
- Spurgos
- Šokoladainis
- Prabangūs kakavos pyragaičiai
- Bananiniai - snikersiniai keksiukai
- Žagarėliai
- Greiti pyragėliai - maišeliai
- Desertas "Skanumėlis"
- Šokoladinis pyragaitis mikrobangėje
- Šokoladinis pyragėlis per 3 minutes
- Mini kreminio sūrio pyragėliai
- Prancūziški eklerai su sviesto kremu
Vyniotinukai su obuoliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas, Tešlai,
120 gramų -
Cukrus,
6 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, aptepimui,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Obuoliai, Įdarui,
4 vienetai -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Razinos,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai, aptepimui,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į miltus dedam tarkuotą sviestą, cukrų, grietinę ir mušam kiaušinį. Išminkom. Jei tešla minkšta, dedam pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešlą padalinam į 3 dalis, jas visas iškočiojame plonai. Obuolius susmulkinam, sumaišom su razinom, cukrum, vaniliniu cukrum ir cinamonu. Ant kiekvienos tešlos dalies dedame po trečdalį įdaro, susukame voleliu, aptepame plaktu kiaušiniu ir šauname į 180 laipsnių orkaitę 20 - 25 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...