Virtas bulves pertrinkite per tinklelį, įmuškite kiaušinius, sudėkite margariną, suberkite cukrų ir gerai išmaišykite. Suberkite miltus, persijotus su kepimo milteliais, ir išminkykite tešlą.
Iš tešlos iškočiokite 4-5 mm storio lakštą. Prie jo krašto vienodu atstumu vieną nuo kito dėkite po šaukštelį bruknių uogienės. Užlenkite tešlos kraštą uždengdami uogienę ir užspauskite koldūnų formos pyragėlius. Kepkite 150-180° C temperatūros orkaitėje. Puoškite išlydytu šokoladu.

Bulvių ir bruknių pyragėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
250 gramų | bulvių (virtos) |
100 gramų | sviestas |
300 gramų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 stiklinė | bruknės (uogienė) |
100 gramų | juodojo šokolado |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Alinos keksiukai
-
Saldieji keksiukai
-
Pyragaičiai "Širdutės"
-
Žagarėliai
-
Prancūziški rageliai su migdolais
-
Šokoladiniai pyragaičiai su riešutais
-
Cukinijų keksiukai
-
Pyragaičiai su įdaru
-
Lazdelės su sūriu
-
Karamelinis keskiukas
-
Morkų keksiukai
-
Želiniai pyragėliai
-
Papajaus pyragėliai
-
Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Minkšti morkų keksiukai
-
Desertas "Skanumėlis"
Bulvių ir bruknių pyragėliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Bulvės, virtos,
250 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Bruknės, uogienė,
1 stiklinė -
Juodasis šokoladas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtas bulves pertrinkite per tinklelį, įmuškite kiaušinius, sudėkite margariną, suberkite cukrų ir gerai išmaišykite. Suberkite miltus, persijotus su kepimo milteliais, ir išminkykite tešlą.
Iš tešlos iškočiokite 4-5 mm storio lakštą. Prie jo krašto vienodu atstumu vieną nuo kito dėkite po šaukštelį bruknių uogienės. Užlenkite tešlos kraštą uždengdami uogienę ir užspauskite koldūnų formos pyragėlius. Kepkite 150-180° C temperatūros orkaitėje. Puoškite išlydytu šokoladu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...