Orkaitę įkaitinti iki 180° C.
Apatiniam sluoksniui skirtus produktus gerai išmaišyti.
Apelsinus nulupti ir sutrinti. Nutarkuoti apelsino žievelės, kad gautųsi 2 valgomieji šaukštai. Žievelę panaudosime viršutiniam pyrago sluoksniui.
Apelsinų tyrelę sumaišyti su cukrumi, krakmolu ir apelsino žievele.
Varškės masę supilti į kepimo formą. Ant viršaus užpilti apelsinų masę.
Paviršių išlyginti.
Kepti apie 45-50 minučių.
Jei mėgstate, į varškės masę galite įberti razinų.
Skanaus!

Varškės ir apelsinų pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | krakmolas (apatinis sluoksnis) |
100 gramų | cukrus (apatinis sluoksnis) |
500 gramų | varškė (apatinis sluoksnis) |
100 gramų | sviestas (apatinis sluoksnis) |
150 gramų | cukrus (apatinis sluoksnis) |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas (apatinis sluoksnis) |
7 valgomieji šaukštai | manų kruopos (apatinis sluoksnis) |
2 vienetai | apelsinų (viršutinis sluoksnis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krokodilas
-
Pyragas su kriaušėmis
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Dviejų sluoksnių pyragas
-
Karamelinis obuolių pyragas su ledais
-
Ypatingas varškės pyragas
-
Šimtalapis su meile
-
Purus obuolių pyragas
-
Kondensuoto pieno keksas
-
Šokoladinis bananinis keksas
-
Varškės pyragas "Draugytė" pagal Gabiją
-
Traškius
-
Gaivusis pyragas
-
Pyragas "Trupinukas"
-
Šokoladinis biskvitas
-
Varškės "Extazy"
-
Šokoladinis cukinijų pyragas
-
Baklava
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Čigonų plokštainis
Varškės ir apelsinų pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krakmolas, apatinis sluoksnis,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus, apatinis sluoksnis,
100 gramų -
Varškė, apatinis sluoksnis,
500 gramų -
Sviestas, apatinis sluoksnis,
100 gramų -
Cukrus, apatinis sluoksnis,
150 gramų -
Krakmolas, apatinis sluoksnis,
1 valgomasis šaukštas -
Manų kruopos, apatinis sluoksnis,
7 valgomieji šaukštai -
Apelsinai, viršutinis sluoksnis,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitinti iki 180° C.
Apatiniam sluoksniui skirtus produktus gerai išmaišyti.
Apelsinus nulupti ir sutrinti. Nutarkuoti apelsino žievelės, kad gautųsi 2 valgomieji šaukštai. Žievelę panaudosime viršutiniam pyrago sluoksniui.
Apelsinų tyrelę sumaišyti su cukrumi, krakmolu ir apelsino žievele.
Varškės masę supilti į kepimo formą. Ant viršaus užpilti apelsinų masę.
Paviršių išlyginti.
Kepti apie 45-50 minučių.
Jei mėgstate, į varškės masę galite įberti razinų.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...