Šokoladinis pyragas "Širdelė"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 2 vienetai | šokoladas |
| 200 gramų | sviestas |
| 200 gramų | grietinėlės, 35% |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 1 stiklinė | miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Ištirpinti sviestą ir vieną šokoladą.
2.
Į lydinį įpilto pusę kiekio grietinėlės.
3.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir supilti į lydinį.
4.
Į gautą masę supilti miltus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti.
5.
Kepti 180 °C temperatūroje ~1val.
6.
Kol kepa, išlydyti likusį šokoladą su likusia grietinėle.
7.
Ant iškepusio pyrago užpilti atvėsusį šokoladinį glaistą. Nuotraukoje pavaizduotu atveju papildomai buvo ištirpinta šiek tiek baltojo šokolado ir užpilta ant viršaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Saldus pyragas
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Ūkininkų pyragas
-
Karamelinis pyragas
-
Pyragas su kopūstais
-
Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
-
Rusiškas morkų pyragas
-
Šokoladinis pyragas puodelyje
-
Morkų pyragas su riešutais
-
Bananų keksas
-
Kuršėnų vyniotinis
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Pavasariškai žalias pyragas
-
Kalėdinis keksas
-
Velykinis varškės traputis
-
Obuolių pyragas
-
Lengvai pagaminamas pyragas
-
Trupiniuotis
Šokoladinis pyragas "Širdelė"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Šokoladas,
2 vienetai -
Sviestas,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Miltai,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ištirpinti sviestą ir vieną šokoladą.
Į lydinį įpilto pusę kiekio grietinėlės.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir supilti į lydinį.
Į gautą masę supilti miltus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti.
Kepti 180 °C temperatūroje ~1val.
Kol kepa, išlydyti likusį šokoladą su likusia grietinėle.
Ant iškepusio pyrago užpilti atvėsusį šokoladinį glaistą. Nuotraukoje pavaizduotu atveju papildomai buvo ištirpinta šiek tiek baltojo šokolado ir užpilta ant viršaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
