Į persijotus miltus suberti cukrų,šaltą pjaustytą sviestą,druską ir viską sutrinti iki trupinių.Įmušti kiaušinį ir užminkyti tešlą.Padėti šaltai pusvalandžiui.Atšalusią tešlą iškočioti ir ja iškloti kepimo formą (naudojau 28 cm skersmens). Uogas suberti ant tešlos ir tolygiai paskirstyti.
Įdaro produktus suplakti elektriniu plaktuvu iki vientisos masės ir užpilti ant uogų. Kepti 180 °C temp. apie 40 min.

Pyragas su agrastais ir vyšniom
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų | miltai | |
100 gramų | cukrus | |
120 gramų | sviestas | |
1 | kiaušiniai | |
šiek tiek | druska | |
Įdarui: | ||
300 gramų | agrastų | |
200 gabalų | vyšnios (be kauliukų) | |
200 gramų | grietinė | |
100 gramų | cukrus | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aguonų ir rikotos sūrio pyragas
-
Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"
-
Greitas pyragėlis
-
Prancūziškas pyragas
-
Pyragas "Trupinukas"
-
Obuolių pyragas
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Cukinijų pyragas
-
Erikos šokoladinis pyragas su karameliniais obuoliais ir šokolado užpilu
-
Kepta eglutė
-
Sausainių pyragas vaikams
-
Rabarbarų pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Mielinės bandelės
-
Sūrio pyragas
-
Everestas
-
Senovinis varškės pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Tobulo skonio rudens pyragas
Pyragas su agrastais ir vyšniom
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai,
250 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Sviestas,
120 gramų -
Kiaušiniai,
1 - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Agrastai,
300 gramų -
Vyšnios, be kauliukų,
200 gabalų -
Grietinė,
200 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į persijotus miltus suberti cukrų,šaltą pjaustytą sviestą,druską ir viską sutrinti iki trupinių.Įmušti kiaušinį ir užminkyti tešlą.Padėti šaltai pusvalandžiui.Atšalusią tešlą iškočioti ir ja iškloti kepimo formą (naudojau 28 cm skersmens). Uogas suberti ant tešlos ir tolygiai paskirstyti.
Įdaro produktus suplakti elektriniu plaktuvu iki vientisos masės ir užpilti ant uogų. Kepti 180 °C temp. apie 40 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...