Į persijotus miltus suberti cukrų,šaltą pjaustytą sviestą,druską ir viską sutrinti iki trupinių.Įmušti kiaušinį ir užminkyti tešlą.Padėti šaltai pusvalandžiui.Atšalusią tešlą iškočioti ir ja iškloti kepimo formą (naudojau 28 cm skersmens). Uogas suberti ant tešlos ir tolygiai paskirstyti.
Įdaro produktus suplakti elektriniu plaktuvu iki vientisos masės ir užpilti ant uogų. Kepti 180 °C temp. apie 40 min.
Pyragas su agrastais ir vyšniom
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 250 gramų | miltai | |
| 100 gramų | cukrus | |
| 120 gramų | sviestas | |
| 1 | kiaušiniai | |
| šiek tiek | druska | |
| Įdarui: | ||
| 300 gramų | agrastų | |
| 200 gabalų | vyšnios (be kauliukų) | |
| 200 gramų | grietinė | |
| 100 gramų | cukrus | |
| 2 vienetai | kiaušiniai | |
| 2 valgomieji šaukštai | miltai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ingos pyragas
-
Trapus pyragas su obuolių koše
-
Vaflinis pyragas
-
Slyvų pyragas
-
Tamsus pyragas
-
Pyragas su razinomis
-
Moliūgų sezono atidarymo pyragas
-
Šokoladinė vasara
-
Varškės pyragas
-
Morkų pyragas
-
Varškės pyragas
-
Gaivus bananų ir meduolių pyragas
-
Pyragas "Vasarą palydint"
-
Kisieliaus keksas
-
Varškės pyragas su jogurtu
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
-
Vanilinis obuolių pyragas
-
Vyniotinis su aguonomis
-
Vyniotinis su varške
Pyragas su agrastais ir vyšniom
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai,
250 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Sviestas,
120 gramų -
Kiaušiniai,
1 - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Agrastai,
300 gramų -
Vyšnios, be kauliukų,
200 gabalų -
Grietinė,
200 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į persijotus miltus suberti cukrų,šaltą pjaustytą sviestą,druską ir viską sutrinti iki trupinių.Įmušti kiaušinį ir užminkyti tešlą.Padėti šaltai pusvalandžiui.Atšalusią tešlą iškočioti ir ja iškloti kepimo formą (naudojau 28 cm skersmens). Uogas suberti ant tešlos ir tolygiai paskirstyti.
Įdaro produktus suplakti elektriniu plaktuvu iki vientisos masės ir užpilti ant uogų. Kepti 180 °C temp. apie 40 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
