Į persijotus miltus suberti cukrų,šaltą pjaustytą sviestą,druską ir viską sutrinti iki trupinių.Įmušti kiaušinį ir užminkyti tešlą.Padėti šaltai pusvalandžiui.Atšalusią tešlą iškočioti ir ja iškloti kepimo formą (naudojau 28 cm skersmens). Uogas suberti ant tešlos ir tolygiai paskirstyti.
Įdaro produktus suplakti elektriniu plaktuvu iki vientisos masės ir užpilti ant uogų. Kepti 180 °C temp. apie 40 min.

Pyragas su agrastais ir vyšniom
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų | miltai | |
100 gramų | cukrus | |
120 gramų | sviestas | |
1 | kiaušiniai | |
šiek tiek | druska | |
Įdarui: | ||
300 gramų | agrastų | |
200 gabalų | vyšnios (be kauliukų) | |
200 gramų | grietinė | |
100 gramų | cukrus | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Pyragas "Vasarą palydint"
-
Keptas Tinginys
-
Pyragas-tortas
-
Kuršėnų vyniotnis
-
Varškės pyragas su jogurtu
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
-
Tiramisu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
-
Tinginys
-
Žuvies pyragas
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Pyragas su cinamonu ir viso grūdo miltais
-
Varškės pyragas "Draugytė" pagal Gabiją
-
Vasaros sezono obuolių "Šarlotė"
-
Astos obuolių pyragas
-
Keksas
-
Pascha
-
Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
Pyragas su agrastais ir vyšniom
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai,
250 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Sviestas,
120 gramų -
Kiaušiniai,
1 - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Agrastai,
300 gramų -
Vyšnios, be kauliukų,
200 gabalų -
Grietinė,
200 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į persijotus miltus suberti cukrų,šaltą pjaustytą sviestą,druską ir viską sutrinti iki trupinių.Įmušti kiaušinį ir užminkyti tešlą.Padėti šaltai pusvalandžiui.Atšalusią tešlą iškočioti ir ja iškloti kepimo formą (naudojau 28 cm skersmens). Uogas suberti ant tešlos ir tolygiai paskirstyti.
Įdaro produktus suplakti elektriniu plaktuvu iki vientisos masės ir užpilti ant uogų. Kepti 180 °C temp. apie 40 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...