
Pyragas - naikintuvas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
0.5 litro | braškių uogienės (tinka ir kitokia) |
300 gramų | miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Uogienę sumaišyti su soda ir palikti.
2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti uogienę, išmaišyti.
3.
Berti persijotus miltus, cinamoną, pilti aliejų ir maišyti. Tešla turi būti ganėtinai tiršta, lengvai nekristi nuo šaukšto.
4.
Orkaitę įkaitinti iki 180 C.
5.
Formą kloti kepimo popieriumi, supilti tešlą ir kepti, kol įsmeigtas medinis pagaliukas bus sausas.
6.
Atvėsusį galima apiberti cukraus pudra. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyniotinis su moliūgų biskvitu ir grietininiu citrininiu kremu
-
Tortas-vyniotinis
-
Šokoladinis pyragas puodelyje
-
Pyragas su riešutiniu - šokoladiniu morengu
-
Nekeptas šokoladinis sūrio tortas (Cheesecake)
-
Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
-
Olandiškas ryžių pyragas
-
Varškės plokštainis
-
Močiutės pyragas kitaip
-
Lukos obuolių pyragas
-
Pyragas "Obuoliukas"
-
Kalėdinis keksas
-
Varškės pyragas "Draugytė" pagal Gabiją
-
Vyniotinukai su obuoliais
-
Braškių pyragas
-
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
-
Vyniotinis su obuoliene
-
Šlapias pyragas
-
Pyragas su uogiene
-
Prancūziškas pyragas
Pyragas - naikintuvas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Braškių uogienė, tinka ir kitokia,
0.5 litro -
Miltai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agnė
Gaminimo eiga:
Uogienę sumaišyti su soda ir palikti.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti uogienę, išmaišyti.
Berti persijotus miltus, cinamoną, pilti aliejų ir maišyti. Tešla turi būti ganėtinai tiršta, lengvai nekristi nuo šaukšto.
Orkaitę įkaitinti iki 180 C.
Formą kloti kepimo popieriumi, supilti tešlą ir kepti, kol įsmeigtas medinis pagaliukas bus sausas.
Atvėsusį galima apiberti cukraus pudra. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
Maryte
2016-11-03 22:58
Liabai skanus pyragas, nesvarbu, kad keptas vidurį nakties
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...