Įdarui papildomai reikės:
175 g. riešutų
50 g. išmirkytų razinų
1 citrinos žievelė
1 pak. vanilinio cukraus
75 g. cukraus
1 kiaušinis
Išminkykite mielinę tešlą, riešutus susmulkinkite, cukrų išplakite su kiaušiniu.Iškočiokite tešlą, dėkite įdarą, supjaustykite juostelėm, susukite ir dėkite į skardą, palikdami tarpus tarp rožyčių. Įdėlote į vos įkaitintą orkaitę, kad pakiltų tešla. Kai pakils, kepkite apie pusvalandį 180 C temperatūroje. Iškepė aptepkite uogiene.

Velykinis pyragas su įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
325 gramai | kvietiniai miltai |
20 gramų | mielės |
125 mililitrai | pienas |
50 gramų | cukrus |
šiek tiek | druska |
75 gramai | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Senovinis varškės pyragas
-
Svogūnų pyragas
-
Miglės kakavinis pyragas
-
Pyragas su špinatų-varškės įdaru
-
Pyragas su kopūstais
-
Rabarbarų pyragas
-
Šventinis keksas
-
Trupiniuotis
-
Tinginys
-
Tinginių pyragas
-
Pyragas Velykoms
-
Napoleonas
-
Duona su pomidorais
-
Batonas su sūriu ir česnaku
-
Slyvinis
-
Šokoladinis varškės pyragas
-
Kopūstų pyragas su grybais
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
-
Mielinis kringelis
Velykinis pyragas su įdaru
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
325 gramai -
Mielės,
20 gramų -
Pienas,
125 mililitrai -
Cukrus,
50 gramų - Druska
-
Sviestas,
75 gramai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reikės:
175 g. riešutų
50 g. išmirkytų razinų
1 citrinos žievelė
1 pak. vanilinio cukraus
75 g. cukraus
1 kiaušinis
Išminkykite mielinę tešlą, riešutus susmulkinkite, cukrų išplakite su kiaušiniu.Iškočiokite tešlą, dėkite įdarą, supjaustykite juostelėm, susukite ir dėkite į skardą, palikdami tarpus tarp rožyčių. Įdėlote į vos įkaitintą orkaitę, kad pakiltų tešla. Kai pakils, kepkite apie pusvalandį 180 C temperatūroje. Iškepė aptepkite uogiene.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...