400 gramų | bulvių |
20 gramų | sviestas |
100 gramų | mėsa |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
60 mililitrų | pienas |
40 mililitrų | sultinys |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mano pyragas
- Keksas "C"
- Rusiškas morkų pyragas
- Plokštainis "Čigonas"
- Šokoladinė vasara
- Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
- Pynė su džemu
- Šokoladinis obuolių pyragas
- Kalėdinė eglutė
- Balta sluoksniuota duona
- Velykinis pyragas
- Vyniotnis su aguonomis
- Vyniotinukai su obuoliais
- Citrininis pyragas
- Žuvies pyragas
- Sezamo gardumynas
- Batonas su sūriu ir česnaku
- Šokoladinis pyragas
- Šokoladinis varškės pyragas
- Sūrio plokštainis su gervuogėmis
Bulvių pyragėliai su mėsa
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
400 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Mėsa,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
60 mililitrų -
Sultinys,
40 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves išvirti su lupenomis. Virtas nulupti, sutrinti, atskiesti pienu, pasūdyti, įdėti truputį sviesto, įmušti kiaušinį, gerai išmaišyti. Pusę bulvių masės dėti į sviestu pateptas formeles. Ant viršaus dėti mėsos įdarą: maltą virtą mėsą pakepinti keptuvėje su svogūnais, sumaišyti su kapotu kiaušiniu. Kitą bulvių masės dalį sudėti ant viršaus, pabarstyti džiūvėsėliais, uždėti po gabalėlį sviesto ir kepti orkaitėje. Vietoj pyragėlių galima kepti pyragą. Įdarų galima paruošti įvairių: kopūstų, morkų, ryžių ir kiaušinių, grybų. Bulvių patiekalas paruoštas!
Komentarai (14)
-
Dalia
2017-10-10 13:44
cia visai jie kepri keptuveje..
-
Vytayte
2016-09-26 21:08
Jei rasote ingridientus,tai ju nepamirskit isvardinti,tik ne gaminimo eigoje.
-
ass
2015-11-28 17:44
O virtą mėsą reikia kepti, kad trapi mėsa būtų, o nesuliptų, taip skaniau.
-
ass
2015-11-28 17:42
Prie ko čia tie miltai jums, jei recepte nepaminėta. Jų nereikia.
-
as
2014-06-27 13:09
trys virtos bulves ir i sauja telpantis virtos mesos gabaliukas,nejuokinkit zmoniu su tokiais receptais ir kam kepti virta mesa?
-
Nina
2014-06-15 14:52
KO cia komentuojat mokykites kaip gaminti valgi labai skanus pyrageliai teisingai tai yra bulviniai pyrageliai zemaiciu blynai buna apvalus aisku panasi receptura bet labai skanu Gaminkit patys mokykites kaip gaminti bulvinius blynus ir netingekit.Rasyt komentuot ir peikt mes mokam bet pagamink pati ir pamatysi kaip skanu.Sekmes gamintojoms ,gaminkit ir nekritikuokit cia yra labai skanus lietuviski valgiai,mmmm
-
asZ
2013-10-10 09:35
ne receptas o nesamone,nuotraukoj paprasti zemaiciai,o cia i tesla dar pieno ipilt,kiausini,sviesta,tai kose is kurios neiskepsi tokiu graziu
-
natalja
2013-10-09 17:15
temperaturos mes galim nustatyti,ir patiekalus mes galim pasigaminti. bet cia receptas kazkokios neissimokslinusios moteriskes parasytas. nezinau i bulves dedama miltu arba truputi krakmolo,o cai pieno ,kiausinio juk jis bus kaip buza. kaip juos suformuoti paskui.juk keptas farsas tai pat riebaluose kepamas,kai dedi jis gauna riebalu. kazkas cia ne taip. manau
-
as
2013-10-09 12:51
a jus ant tiek buki kad temperaturos nusistatyt nesugebat
-
jolanta
2013-10-09 12:41
JEIGU JAU DEDATE RECEPTA ,TAI BUKITE MALONUS SURASYKITE VISKA DETALIAU,NES NEPILNI RECEPTO DUOMENYS