Kiaušinius išsukti su cukrumi kol nebe girgždės. Ištirpinti sviestą ir lėtai įmaišyti. Sudėti kakavą ir maišyti kol gausis konsistencija panaši į karštą šokoladą. Suberti sodą ir citrinos rūgštį ir maišyti kol iškils tuomet per sietelį maišant suberti miltus. Į kepimo skardą sudėti tešlą ir pašauti į įkaitusią orkaitę ir kepti 20- 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti su ledais arba grietinėle.

Miglės kakavinis pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | kvietiniai miltai |
200 gramų | cukrus |
5 arbatiniai šaukšteliai | kakava |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos rūgštis |
100 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių pyragas
-
Dešrelės tešloje
-
A la Brownie
-
Paukštienos pyragas šventiniam stalui
-
Grybų pyragas
-
Pynė su džemu
-
Ramunės obuolių pyragas
-
Pyragas su kukuliais
-
Mielinės tešlos pyragas
-
Slyvinis
-
Tikrasis šimtalapis
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
Krokodiliukai su alyviniais obuoliais
-
Varškės pyragas
-
Varškės "Extazy"
-
Danutės varškės pyragas
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Šokoladinis keksas
-
Dešrelių pynė
-
Pyragas su lašišos įdaru
Miglės kakavinis pyragas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kakava,
5 arbatiniai šaukšteliai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos rūgštis,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išsukti su cukrumi kol nebe girgždės. Ištirpinti sviestą ir lėtai įmaišyti. Sudėti kakavą ir maišyti kol gausis konsistencija panaši į karštą šokoladą. Suberti sodą ir citrinos rūgštį ir maišyti kol iškils tuomet per sietelį maišant suberti miltus. Į kepimo skardą sudėti tešlą ir pašauti į įkaitusią orkaitę ir kepti 20- 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti su ledais arba grietinėle.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Greta
2017-01-08 10:21
kokio skermens tortine?
-
Patricija
2015-11-05 18:53
O jei idejai tik viena ruši kakavos
-
gabrielė
2014-10-08 08:59
kokioj temperatūroj kepti? skardos nereikia niekuo ištepti?
-
Vaida
2013-03-28 22:53
reiktu prideti, kad tirpi ir juoda kakava dedasi, nes recepte nenurodyta:)
-
Jūratė
2011-05-06 16:09
O kas jeigu tik vienos rūšies ydėčiau?
-
Migle :)
2010-11-18 08:58
siaip turi buti 2 kakavos rusys tirpi ir tikra tamsi kakava :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...