
Dešrelių pynė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | tešla ( gatava, mielinė, lakštas) |
24 vienetai | dešrelės |
3 vienetai | kiaušiniai (plakti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Tešlą atšildyti ir lakštą dėti į riebalais pateptą skardą. Iki kraštų lakštą supjaustyti juostomis.
2.
Tarp juostų dėti dešreles, kad gautųsi pynė. Jei norite, galite dešreles perpjauti išilgai.
3.
Konditeriniu teptuku paruoštą pyragą aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti orkaitėje, kol gražiai paruduoja.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Karališkas kepsnys
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Veršienos šašlykas
-
Medžiotojų šašlykai
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Kepta marinuota veršiena
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Jautienos maltinukai
-
Kiauliena su imbieru
-
Holishki (balandėliai)
-
Avienos šašlykas
-
Keptas paršelis
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Bajoriški Radvilų zrazai
Dešrelių pynė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Tešla, gatava, mielinė, lakštas,
1 vienetas -
Dešrelės,
24 vienetai -
Kiaušiniai, plakti,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą atšildyti ir lakštą dėti į riebalais pateptą skardą. Iki kraštų lakštą supjaustyti juostomis.
Tarp juostų dėti dešreles, kad gautųsi pynė. Jei norite, galite dešreles perpjauti išilgai.
Konditeriniu teptuku paruoštą pyragą aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti orkaitėje, kol gražiai paruduoja.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Rita
2017-01-27 17:52
dar baigiant kept užbarstau fermentiniu suriu
-
gintare
2015-04-27 22:37
Nerealus.. Super skanu ir greitai....:-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...