
Veršienos pjausniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena |
50 gramų | taukai (kiaulių) |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
3 vienetai | rauginti agurkai |
1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma skersai skaidulų, pamušama kūjeliu, apibarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama riebaluose. Pjausniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti sviestu. Ant kiekvieno uždedama po griežinėlį citrinos ir rauginto ar marinuoto agurko. Atskirai tiekiama keptų bulvių, troškintų morkų. Puošiama petražolės šakele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos kotletai
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Mėsa folijoje
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Keptas paršelis
-
Kiauliena su imbieru
-
Triušienos vyniotinis
-
Malta mėsa tešloje
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Apkepas „Greitukas“
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Iškylos dešrelės
Veršienos pjausniai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Rauginti agurkai,
3 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Džiūvėsėliai
- Druska
- Petražolės
- Pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma skersai skaidulų, pamušama kūjeliu, apibarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama riebaluose. Pjausniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti sviestu. Ant kiekvieno uždedama po griežinėlį citrinos ir rauginto ar marinuoto agurko. Atskirai tiekiama keptų bulvių, troškintų morkų. Puošiama petražolės šakele.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...