
Veršienos pjausniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena |
50 gramų | taukai (kiaulių) |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
3 vienetai | rauginti agurkai |
1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma skersai skaidulų, pamušama kūjeliu, apibarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama riebaluose. Pjausniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti sviestu. Ant kiekvieno uždedama po griežinėlį citrinos ir rauginto ar marinuoto agurko. Atskirai tiekiama keptų bulvių, troškintų morkų. Puošiama petražolės šakele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Įdaryti pomidorai
-
Keptos kepenėlės
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Mėsa su apelsinais
-
Šonkauliukai
-
Mėsos kepsniai
-
Egzotiškas karbonadas
-
Kiaulienos suktinukai
-
Tortilijos
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Šernienos kepsnys
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Liežuvis su grybais
-
Naminis šnicelis
-
Mėsos kukuliai
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Bulvių apkepas su šparagais
Veršienos pjausniai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Rauginti agurkai,
3 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Džiūvėsėliai
- Druska
- Petražolės
- Pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma skersai skaidulų, pamušama kūjeliu, apibarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama riebaluose. Pjausniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti sviestu. Ant kiekvieno uždedama po griežinėlį citrinos ir rauginto ar marinuoto agurko. Atskirai tiekiama keptų bulvių, troškintų morkų. Puošiama petražolės šakele.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...