Veršienos pjausniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | veršiena |
| 50 gramų | taukai (kiaulių) |
| 1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
| 3 vienetai | rauginti agurkai |
| 1 vienetas | citrinos |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma skersai skaidulų, pamušama kūjeliu, apibarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama riebaluose. Pjausniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti sviestu. Ant kiekvieno uždedama po griežinėlį citrinos ir rauginto ar marinuoto agurko. Atskirai tiekiama keptų bulvių, troškintų morkų. Puošiama petražolės šakele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Kiaulienos karka
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Kepta aviena
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Karališkas kepsnys
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Įdaryta cukinija
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Virdžinijos kumpis
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Kiaulienos kepsniai
Veršienos pjausniai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Rauginti agurkai,
3 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Džiūvėsėliai
- Druska
- Petražolės
- Pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma skersai skaidulų, pamušama kūjeliu, apibarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama riebaluose. Pjausniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti sviestu. Ant kiekvieno uždedama po griežinėlį citrinos ir rauginto ar marinuoto agurko. Atskirai tiekiama keptų bulvių, troškintų morkų. Puošiama petražolės šakele.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
