Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena (nugarinė) |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kaimiškas pjausnys
- Kukuliukai švediškai
- Kepsnys garstyčių padaže
- Jautienos cimesas
- Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
- Kotletai lenkiškai
- Jautienos kepsnys
- Kiaulienos muštinis
- Veršienos kumpis su obuoliais
- Šveicariška veršiena
- Sultingas šnicelis
- Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Paprastasis guliašas
- Kiauliena su džiovintomis slyvomis
- Netikras Zuikis kitaip
- Vyniotinis "Siurprizas"
- Trapūs,sultingi kibinai
- Pikantiškai troškinti kotletai
- Ūkininko suktinukas
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...