
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena (nugarinė) |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Mėsos kepsniai
-
Veršienos kepsnys
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Kotletukai
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Tortilijos
-
Kiaulienos karka
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Šonkauliukai
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Kepsneliai su sūriu
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Pyragas su kukuliais
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...