![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena (nugarinė) |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Kiauliena su aguročiais
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Jautiena kiniškai
-
Mėsos pynutės
-
Keptos kepenėlės
-
Kaukazo šašlykai
-
Apkepta virta karka
-
Balandėliai pagal Viką
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Veršienos šniceliai
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Triušienos vyniotinis
-
Naminiai mėsainiai
-
Karštas plovas
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...