
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena (nugarinė) |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti makaronai
-
Skanus šašlykiukas
-
Įdaryti burokėliai
-
Malta mėsa tešloje
-
Kotletai lenkiškai
-
Keptas paršelis
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Troškinta veršiena
-
Mėsa folijoje
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kiaulienos suktinukai
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Įdarytos parikos
-
Grill dešrelės
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Kepta jautiena
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...