
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena (nugarinė) |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Suktinukai patale
-
Įdaryti pomidorai
-
Čanachai su čiobreliais
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Kotletukai
-
Kiauliena su aguročiais
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Jautiena kiniškai
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Kaspinėliai su špinatais
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...