
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena (nugarinė) |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kebabas ant iešmo
-
Kiaulienos šašlykas
-
Jautienos maltinukai
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Mėsos duona
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Ėrienos šašlykas
-
Kiaulienos karis
-
Pyragas su kukuliais
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Veršienos šniceliai
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Jautienos kepsnys
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Įdaryta cukinija
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, nupjovus riebalus, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių. Jie kiek pamušami kūjeliu, apibarstomi pipirais, druska, miltais, dedami į įkaitintus riebalus keptuvėje ir apkepami iš abiejų pusių. Tinka su virtais žiediniais kopūstais, bulvių tyre, salotų lapais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...