
Sūrio pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
0.5 kilogramo | mascarpone sūris |
400 gramų | sausainiai |
5 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | cukrus |
100 gramų | sviestas |
50 gramų | migdolų drožlių |
40 gramų | miltai |
40 gramų | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių, sudėti į atskirus dubenėlius. Į trynius suberti cukrų ir išplakti, kol tryniai pabals. Į gautą masę sudėti maskarponės sūrį, miltus ir krakmolą, vėl viską išplakti. Baltymus išplakti iki tirštų putų ir juos sudėti į trynių masę ir atsargiai viską išmaišyti iki vientisos masės.
2.
Sausainius susmulkinti, tai galima padaryti elektriniu trintuvu ar mėsmale. Sviestą išlydyti ir supilti ant susmulkintų sausainių, viską išmaišyti. Sausainiais padengti kepimo formos dugną, gražiai viską prispausti. Ant sausainių supilti sūrio masę, o ant viršų pabarstyti migdolais.
3.
Orkaitę įkaitinti iki 170 C laipsnių, kepti apie 40 minučių, kol viršus gražiai pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tinginių "Napoleonas"
-
Moliūgų duona
-
Olandiškas ryžių pyragas
-
Velykinis pyragas
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Margas keksas
-
Kakavinis varškės pyragas
-
Pyragas "Balta-juoda"
-
Aguoninis pyragas
-
Bulvių pyragėliai su mėsa
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Keksas
-
Sūrio desertas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Bananų keksas
-
Pyragas su Oreo sausainiais
-
Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
-
Šokoladinė tarta su kriaušėmis
-
Bananų pyragas
-
Žydų meduolis
Sūrio pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mascarpone sūris,
0.5 kilogramo -
Sausainiai,
400 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Migdolų drožlės,
50 gramų -
Miltai,
40 gramų -
Krakmolas,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių, sudėti į atskirus dubenėlius. Į trynius suberti cukrų ir išplakti, kol tryniai pabals. Į gautą masę sudėti maskarponės sūrį, miltus ir krakmolą, vėl viską išplakti. Baltymus išplakti iki tirštų putų ir juos sudėti į trynių masę ir atsargiai viską išmaišyti iki vientisos masės.
Sausainius susmulkinti, tai galima padaryti elektriniu trintuvu ar mėsmale. Sviestą išlydyti ir supilti ant susmulkintų sausainių, viską išmaišyti. Sausainiais padengti kepimo formos dugną, gražiai viską prispausti. Ant sausainių supilti sūrio masę, o ant viršų pabarstyti migdolais.
Orkaitę įkaitinti iki 170 C laipsnių, kepti apie 40 minučių, kol viršus gražiai pagels.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...