
Sūrio pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
0.5 kilogramo | mascarpone sūris |
400 gramų | sausainiai |
5 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | cukrus |
100 gramų | sviestas |
50 gramų | migdolų drožlių |
40 gramų | miltai |
40 gramų | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių, sudėti į atskirus dubenėlius. Į trynius suberti cukrų ir išplakti, kol tryniai pabals. Į gautą masę sudėti maskarponės sūrį, miltus ir krakmolą, vėl viską išplakti. Baltymus išplakti iki tirštų putų ir juos sudėti į trynių masę ir atsargiai viską išmaišyti iki vientisos masės.
2.
Sausainius susmulkinti, tai galima padaryti elektriniu trintuvu ar mėsmale. Sviestą išlydyti ir supilti ant susmulkintų sausainių, viską išmaišyti. Sausainiais padengti kepimo formos dugną, gražiai viską prispausti. Ant sausainių supilti sūrio masę, o ant viršų pabarstyti migdolais.
3.
Orkaitę įkaitinti iki 170 C laipsnių, kepti apie 40 minučių, kol viršus gražiai pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Abrikosų pyragas
-
Keksas x 2
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Vaflinis pyragas
-
Medaus pyragas su razinomis, riešutais ir šokolado gabaliukais
-
Tinginių pyragas
-
Bananų pyragas
-
Šimtalapis su razinomis
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Šokoladionis keksas
-
Kondensuoto pieno keksas
-
Morkų pyrgas
-
Napoleonas
-
Bananinis pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Jogurtinis tortas
-
Pyragas su persikais
-
Kakavinis pyragas su juodais serbentais
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Amerikietiškas pyragas
Sūrio pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mascarpone sūris,
0.5 kilogramo -
Sausainiai,
400 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Migdolų drožlės,
50 gramų -
Miltai,
40 gramų -
Krakmolas,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių, sudėti į atskirus dubenėlius. Į trynius suberti cukrų ir išplakti, kol tryniai pabals. Į gautą masę sudėti maskarponės sūrį, miltus ir krakmolą, vėl viską išplakti. Baltymus išplakti iki tirštų putų ir juos sudėti į trynių masę ir atsargiai viską išmaišyti iki vientisos masės.
Sausainius susmulkinti, tai galima padaryti elektriniu trintuvu ar mėsmale. Sviestą išlydyti ir supilti ant susmulkintų sausainių, viską išmaišyti. Sausainiais padengti kepimo formos dugną, gražiai viską prispausti. Ant sausainių supilti sūrio masę, o ant viršų pabarstyti migdolais.
Orkaitę įkaitinti iki 170 C laipsnių, kepti apie 40 minučių, kol viršus gražiai pagels.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...