
Kokosinis obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai | kiaušiniai |
3 vienetai | obuoliai (rūgščių) |
170 gramų | miltai |
150 gramų | kondensuotas pienas |
100 gramų | sviestas |
75 gramai | kokoso drožlės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Gerai išplakame kiaušinius, sviestą ir kondensuotą pieną. Miltus persijojame su kepimo milteliais ir įmaišome į turimą masę. Suberiame kokoso drožles ir dar kartą viską gerai išmaišome.
2.
Nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius išdėliokite skardoje, išklotoje kepimo popieriumi. Tešlą pilame ant obuolių. Skardą dedame į orkaitę.
3.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Jei nutiktų, jog pyrago viršus pradėtų greit ruduoti, uždenkite jį foliją ir dar šiek tiek pakepkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų pyragas
-
Amerikietiškas pekano riešutų pyragas
-
Rudens pyragas su sūriu
-
Mielinės tešlos pyragas
-
Šokoladinis cukinijų pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
-
Obuolių pyragas
-
Šokoladinis pyragas "Širdelė"
-
Pyragas su varške Velykoms
-
Moliūgo ir obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Kaimiškas pyragas
-
Kriaušių pyragas
-
Traškius
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Pyragas "Karpatai"
-
Šokoladinis vyniotinis
-
Sausainių pyragas vaikams
-
Obuolių pyragas
Kokosinis obuolių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Obuoliai, rūgščių,
3 vienetai -
Miltai,
170 gramų -
Kondensuotas pienas,
150 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Kokoso drožlės,
75 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Inesa
Gaminimo eiga:
Gerai išplakame kiaušinius, sviestą ir kondensuotą pieną. Miltus persijojame su kepimo milteliais ir įmaišome į turimą masę. Suberiame kokoso drožles ir dar kartą viską gerai išmaišome.
Nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius išdėliokite skardoje, išklotoje kepimo popieriumi. Tešlą pilame ant obuolių. Skardą dedame į orkaitę.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Jei nutiktų, jog pyrago viršus pradėtų greit ruduoti, uždenkite jį foliją ir dar šiek tiek pakepkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...