![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Lengvas pyragas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai: | ||
210 | miltai | |
150 gramų | sviestas (minkštas) | |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) | |
3 valgomieji šaukštai | cukrus (rudas) | |
Įdarui: | ||
1 skardinė | kondensuotas pienas | |
50 gramų | sviestas | |
180 gramų | šokoladas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Persijoti i miltus į dubenį, sudėti kapotą sviesto ir kiaušinio trynį. Minkyti.Tada gauta mase iškloti tortinės formą ir padėti pastovėti šaltoje vietoje apie 30 minučių. Po to kepti 180° C temp. apie 20 min.
2.
Kondensuotą pieną kartu su sviestu kaitinkite ant lėtos ugnies, maišant, kol pradės tirštėti. Tada šią masę tolygiai sukrėsti ant iškepusio biskvito. Viską padėti į šaldytuvą 30 - 60 min. Tada ant pyrago viršaus užpilti tirpinto šokolado ir vėl padėti sustingti kelioms valandoms.
Skanaus ;)
Skanaus ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su rabardarų džemu
-
Sūrio pyragas
-
Trupiniuotis
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Aguonų ir rikotos sūrio pyragas
-
Apvalus „Napoleonas“
-
Obuoliuotis "Diena - naktis"
-
Varškės pyragas
-
Plokštainis su abrikosais ir varške
-
Gaivus tortukas
-
Keksas "C"
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Šimtalapis su varške
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Biskvitinis, purus uogų pyragas
-
Pyragas "Karpatai"
-
Meduolis
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Tinginys pagal J. Oliverį
Lengvas pyragas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
210 -
Sviestas, minkštas,
150 gramų -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Cukrus, rudas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kondensuotas pienas,
1 skardinė -
Sviestas,
50 gramų -
Šokoladas,
180 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Persijoti i miltus į dubenį, sudėti kapotą sviesto ir kiaušinio trynį. Minkyti.Tada gauta mase iškloti tortinės formą ir padėti pastovėti šaltoje vietoje apie 30 minučių. Po to kepti 180° C temp. apie 20 min.
Kondensuotą pieną kartu su sviestu kaitinkite ant lėtos ugnies, maišant, kol pradės tirštėti. Tada šią masę tolygiai sukrėsti ant iškepusio biskvito. Viską padėti į šaldytuvą 30 - 60 min. Tada ant pyrago viršaus užpilti tirpinto šokolado ir vėl padėti sustingti kelioms valandoms.
Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (4)
-
Rita
2016-01-27 21:19
O tai cukru i miltus berti?
-
Justė
2015-11-06 17:52
Labai skanu :) Tik aš dar pabarstukų dėjau, tai išvis super :)
-
rūta
2015-03-17 14:51
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...