Mieles ištirpinti šiltame vandenyje kartu su cukrumi. Palaikyti apie 10 min, kol suputos.
Į dubenį supilti aliejų, įmušti kiaušinį, įdėti grietinę, įdėti druską, supilti mieles ir minkyti su miltais, kol tešla taps elastinga.
Ant stalo suberti smulkintą česnaką ir tarkuotą sūrį, juos permaišyti, dėti ant viršaus tešlą ir dar minkyti, kad šie produktai vienodai pasiskirstytų po tešlą.
Tada ranka suvilginta aliejumi suformuoti du vienodus batonėlius ir dėti į kepimo formas, uždengti maistine plėvele ir dėti į 20 - 30 laipsnių orkaitę, kildinti kol padvigubės, tada nuimti plėvelę ir kepti 180 laipsnių orkaitėje kol gražiai pagels. Skanaus!

Batonas su sūriu ir česnaku
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
7 gramai | mielės (sausos) |
1.5 stiklinės | vanduo (šiltas) |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
50 mililitrų | aliejaus |
3.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | česnakas |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų pyragas
-
Šokoladinis pyragas
-
Mano pyragas
-
Norvegiška tuno pynė
-
Astos obuolių pyragas
-
Pyragas su varške
-
Krokodilas
-
Gaivusis pyragas
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Moliūgų pyragas
-
Morkų pyragas
-
Pyragas su kukuliais
-
Kalėdinis pyragas (gaminti prieš 10 dienų iki Kalėdų)
-
Kondensuoto pieno keksas
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Obuoliuotis "Diena - naktis"
-
Jogurtinis pyragas
-
Aguoninis vyniotinis
-
Obuolių ir riešutų pyragas
-
Šokoladinis vyšnių pyragas
Batonas su sūriu ir česnaku
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mielės, sausos,
7 gramai -
Vanduo, šiltas,
1.5 stiklinės -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
50 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
3.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles ištirpinti šiltame vandenyje kartu su cukrumi. Palaikyti apie 10 min, kol suputos.
Į dubenį supilti aliejų, įmušti kiaušinį, įdėti grietinę, įdėti druską, supilti mieles ir minkyti su miltais, kol tešla taps elastinga.
Ant stalo suberti smulkintą česnaką ir tarkuotą sūrį, juos permaišyti, dėti ant viršaus tešlą ir dar minkyti, kad šie produktai vienodai pasiskirstytų po tešlą.
Tada ranka suvilginta aliejumi suformuoti du vienodus batonėlius ir dėti į kepimo formas, uždengti maistine plėvele ir dėti į 20 - 30 laipsnių orkaitę, kildinti kol padvigubės, tada nuimti plėvelę ir kepti 180 laipsnių orkaitėje kol gražiai pagels. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...