
150 gramų | sviestas |
1 stiklinė | cukrus |
1 stiklinė | kefyras |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinas |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
0.5 stiklinės | aguonų |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
Aš turėjau smulkintų migdolų riešutų – na gal saują. Tai riešutus irgi dėjau į tešlą. Formą patepti sviestu, pilti tešlą ir kepti 160-170 laipsnių temperatūroje 50 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Velykinė banda
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Burokėlių pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
-
Apelsininis pyragas
-
Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu
-
Šventinis keksas
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Purus aviečių vyniotinis
-
Obuolių pyragas su varške ir karamele
-
Citrininis pyragas
-
Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Jogurtinis pyragas
-
Šokoladinis pyragas
-
Varškės pyragas su spanguolėmis
-
Plokštainis su abrikosais ir varške
-
Tortas "kriaušė"
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Slyvų pyragas
Paprastas pyragas su aguonomis

- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
150 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kefyras,
1 stiklinė -
Vanilinas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aguonos,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sviestą ištirpinti, palaukti kol šiek tiek atšals. Sumaišyti visus produktus (be miltų) ir palikti. Tuo tarpu galima išplauti indus ir paruošti formą. Į mūsų masę berti miltus – apie 2 stiklines. Tešla neturi būti labai tiršta.
Aš turėjau smulkintų migdolų riešutų – na gal saują. Tai riešutus irgi dėjau į tešlą. Formą patepti sviestu, pilti tešlą ir kepti 160-170 laipsnių temperatūroje 50 min.
Komentarai (26)
-
Jurga
2021-12-09 12:12
O kuom kefyrą galima pakeisti?
-
lineta
2015-08-14 18:37
dariau 1 syk lb patiko
-
3 vaiku mama
2015-04-20 14:59
Viska dariau pagal recepta tik vietoj aguonu dejau obuolius. Vaikams labai patiko o ir kaimyne sake nerealiai skanu . Tai db sia minute vel eisiu kepti.
-
bagi
2015-02-21 18:03
Neblogas pyragas. Kol nepameginsit niekas nepasakys tiksliai kas kaip, nes kiekvieno gi skonis skirtingas ;)
-
adnomair
2013-11-17 11:46
Dariau, išėjo truputį kitoks , bet vistiek labai skanus pyragaas ir gaminsiu šiandien dar kartą!
-
Silly
2011-06-16 19:10
Pagaminau, papildomai idejau razinu ir saulegrazu, puse banano. :-D Tikrai neblogas skonis, bet ne ypatingas... :-) bet mamai labai patiko :D
-
P.S. 2
2011-06-15 11:32
Juokauju, tas pyragas liuks!!! :bravo: :mmm: :geda: :alus:
-
P.S.
2011-06-15 11:16
*išprotėjote .
-
Gal isprotrejote?
2011-06-15 11:15
8-| 8-| 8-|
-
Prateskim i kita puse?
2011-06-15 11:14
:bloga: ..