
Krokodilas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | poras |
400 gramų | kiaulienos faršas |
500 gramų | tešla (sluoksniuota) |
20 mililitrų | aliejaus |
100 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | prieskoniai |
120 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Faršą sumaišome su prieskoniais.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame faršą.
3.
Užpilame mėsa vandeniu ir troškiname visą laiką maišant apie 10 minučių.
4.
Porą susmulkiname.
5.
Tešlos lakštą ištiesiame ant stalo.
6.
Tešlos viduryje sudedame porus, mėsą (nusausintą, kad neliktų aliejaus ir vandens) ir sutarkuotą sūrį.
7.
Tešlą įpjauname kaip parodyta nuotraukoje ir nulankstome.
8.
Galvą ir uodegą suformuojame. Kaip pavyks priklauso nuo Jūsų meninių sugebėjimų :-)
9.
Kepame 180° C orkaitėje apie 20 - 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mielinės bandelės
-
Bananinis pyragas
-
Riešutų plokštainis (kugelis)
-
Pyragas "Balta-juoda"
-
Sūrio pyragas
-
Pyragas „paprastutis“
-
Napoleonas
-
Imbierinis namelis
-
Žydų meduolis
-
Kuršėnų vyniotnis
-
Morkų pyragas
-
Varškės pyragas su spanguolėmis
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Varškės ir kuskuso pyragas
-
Biskvitinis plokštainis "Kinder Milk Slice"
-
Varškinis keksas
-
Šokoladinis pyragas su moliūgais
-
Varškės apkepas su šokolado glaistu
-
Trupinių skanėstas
-
Svogūnų pyragas
Krokodilas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
1 vienetas -
Kiaulienos faršas,
400 gramų -
Tešla, sluoksniuota,
500 gramų -
Aliejus,
20 mililitrų -
Vanduo,
100 mililitrų - Prieskoniai
-
Sūris, fermentinis,
120 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą sumaišome su prieskoniais.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame faršą.
Užpilame mėsa vandeniu ir troškiname visą laiką maišant apie 10 minučių.
Porą susmulkiname.
Tešlos lakštą ištiesiame ant stalo.
Tešlos viduryje sudedame porus, mėsą (nusausintą, kad neliktų aliejaus ir vandens) ir sutarkuotą sūrį.
Tešlą įpjauname kaip parodyta nuotraukoje ir nulankstome.
Galvą ir uodegą suformuojame. Kaip pavyks priklauso nuo Jūsų meninių sugebėjimų :-)
Kepame 180° C orkaitėje apie 20 - 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Saulius
2016-12-06 07:50
d pati tu krokodilas :D
-
d
2013-10-01 10:00
Sudegęs tavo krokodilas
-
agnyte
2013-06-01 08:03
ta pati dariau tik neformavau gyvuno skanu mums patinkapasidarykit balta padaziuka
-
Inga
2012-06-25 19:07
mhm...graziai atrodo...tik su kokiu padaziuka teikiat?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...