
Pyragaitis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
250 gramų | kisielius |
5 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | aliejaus |
1 stiklinė | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi, tada supilkite aliejų ir suberkite kisieliaus miltelius. Vėl gerai išplakite. Sudėkite kepimo miltelius, suberkite persijotus miltus. Gerai išmaišiusios tešlą supilkite į skardą ir iškepkite. Kepti 180°C temp.,kol truputi paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Medaus ir bananų pyragas
-
Jogurtinis pyragas
-
Mielinis pyragas su obuoliais
-
Citrininis varškės pyragas
-
Citrinų pyragas
-
Didysis kriaušių pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Prancūziškas pyragas
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Obuolių-rabarbarų pyragas
-
Paprastas obuolių pyrgas
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Pyragas su špinatų-varškės įdaru
-
Pyragas "2 in 1"
-
Tortas "Velykų kiaušinis"
-
Torteliai su uogomis
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
Pyragaitis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kisielius,
250 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Aliejus,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi, tada supilkite aliejų ir suberkite kisieliaus miltelius. Vėl gerai išplakite. Sudėkite kepimo miltelius, suberkite persijotus miltus. Gerai išmaišiusios tešlą supilkite į skardą ir iškepkite. Kepti 180°C temp.,kol truputi paruduos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai