Kriaušes nulupti ir perpjauti per pusę. Išpjauti sėklalizdžius ir kiekvieną puselę supjaustyti išilgai skiltelėmis.
Išplakti kiaušinius su cukrumi, minkštu sviestu, miltais, kepimo milteliais, susmulkintais riešutais ir šokoladu.
Tešlą supilti į kepimo formą. Į tešlą įspausti supjaustytas kriaušių puseles.
Kepti orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, 40 minučių.

Šokoladinis kriaušių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | juodojo šokolado (sutarkuotas) |
3 vienetai | kriaušės |
4 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | sviestas |
150 gramų | cukrus |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
50 gramų | migdolai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių pyragas su bruknėmis
-
Trapus pyragas su obuolių koše
-
Spanguolių biskvitas
-
Obuolių pyragas
-
Firminis mamos persikų pyragas
-
Citrininis riešutinis keksas
-
Morkų pyragas
-
Brownies pyragas (tipiškas Norvegiškas)
-
Trupininis pyragas
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
-
Šimtalapis
-
Sūrio pyragas
-
Ypatingas varškės pyragas
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Velykų pyragas
-
Graikiškas Kalėdų saldutis
-
Obuolių pyragėliai su cinamonu
-
Lengvai pagaminamas pyragas
-
Pynutės su šokoladu
Šokoladinis kriaušių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodasis šokoladas, sutarkuotas,
100 gramų -
Kriaušės,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Migdolai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nulupti ir perpjauti per pusę. Išpjauti sėklalizdžius ir kiekvieną puselę supjaustyti išilgai skiltelėmis.
Išplakti kiaušinius su cukrumi, minkštu sviestu, miltais, kepimo milteliais, susmulkintais riešutais ir šokoladu.
Tešlą supilti į kepimo formą. Į tešlą įspausti supjaustytas kriaušių puseles.
Kepti orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...