Džiovintų vaisių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 6 vienetai | kiaušiniai |
| 0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 0.5 stiklinės | krakmolas |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 1 stiklinė | obuoliai (džiovinti, supjaustyti) |
| 1 stiklinė | razinos |
| 1 stiklinė | slyvos (supjaustytos, džiovintos) |
| 0.3 stiklinės | lazdyno riešutai |
| 0.3 stiklinės | migdolai |
| šiek tiek | cinamonas |
| šiek tiek | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Trynius su cukrumi išsukti, įmaišyti krakmolą, miltus, džiovintus smulkintus vaisius ir riešutus. Tuomet atsargiai įmaišyti išplaktus baltymus ir cinamono su gvazdikėliais. Kepti apie 50 minučių 180 0C orkaitėje. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Kurmio kalnelis
-
Juodųjų serbentų pyragas su varške
-
Mielinės tešlos pyragas
-
Plokštainis "Čigonas"
-
Šimtalapis
-
Obuolių apkepas
-
Slyvų pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Vyniotinis su varške
-
Vanilinis obuolių pyragas
-
Ypatingasis keksas
-
Velykinis pyragas
-
Obuolių pyragas „Skanutis“
-
Minkštutėlė mielinė pynė
-
Obuolių ir aguonų pyragas
-
Rabarbarų pyragas
-
Trupiniuotis su slyvomis
-
Jogurtinis obuolių pyragas
Džiovintų vaisių pyragas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Krakmolas,
0.5 stiklinės -
Cukrus,
1 stiklinė -
Obuoliai, džiovinti, supjaustyti,
1 stiklinė -
Razinos,
1 stiklinė -
Slyvos, supjaustytos, džiovintos,
1 stiklinė -
Lazdyno riešutai,
1/3 stiklinės -
Migdolai,
1/3 stiklinės - Cinamonas
- Gvazdikėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Trynius su cukrumi išsukti, įmaišyti krakmolą, miltus, džiovintus smulkintus vaisius ir riešutus. Tuomet atsargiai įmaišyti išplaktus baltymus ir cinamono su gvazdikėliais. Kepti apie 50 minučių 180 0C orkaitėje. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (5)
-
(anonimas)
2011-03-08 22:35
;-) ...skanumėlis
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
