
Pavlova
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Morengui: | ||
4 vienetai | kiaušinių baltymais | |
200 gramų | cukrus | |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas | |
1 žiupsnelis | citrinos rūgštis | |
Kremui: | ||
400 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
Papuošimui: | ||
800 gramų | uogos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Orkaitę įkaitinkite iki 150 laipsnių.
2.
Kiaušinių baltymus pilkite į indą. Pradėkite plakti lėtai, kad suputotų. Tada plakdami po šaukštą sudėkite cukrų. Plakite iki standžių putų. Ant viršaus pabarstykite krakmolo, citrinos rūgšties ir dar pamaišykite.
3.
Skardą ištieskite kepimo popieriumi ir šaukštu dėkite į ją paruoštą masę - formuokite krepšelius. Kepkite 1 val. 10 min. Leiskite morengui visiškai atvėsti.
4.
Greitinėlę išplakite iki standumo ir pripildykite ja morengų krepšelius. Ant viršaus dėkite uogas. Galite papuošti spalvotais morengais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Niujorko pyragas
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Jogurtinis pyragas
-
La Chocolate Brownie II
-
Senovinis varškės pyragas
-
Tinginys
-
Pyragas „Trys norai“
-
Vaisinis varškinukas
-
Greitas varškės apkepas
-
Velykų pyragas
-
Suomiškas uogų pyragas
-
Pyragas su agrastais ir vyšniom
-
Ūkininkų pyragas
-
Pyragas su vyšnių uogiene
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Citrininis varškės pyragas
-
Obuolių pyragas su džemu
-
Graikiškas Kalėdų saldutis
-
Pyragas "Kukurūznikas"
-
Bulka su šokolado įdaru
Pavlova
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaušinių baltymai,
4 vienetai -
Cukrus,
200 gramų -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos rūgštis,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinėlė, 35%,
400 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Uogos,
800 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Giedrė
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitinkite iki 150 laipsnių.
Kiaušinių baltymus pilkite į indą. Pradėkite plakti lėtai, kad suputotų. Tada plakdami po šaukštą sudėkite cukrų. Plakite iki standžių putų. Ant viršaus pabarstykite krakmolo, citrinos rūgšties ir dar pamaišykite.
Skardą ištieskite kepimo popieriumi ir šaukštu dėkite į ją paruoštą masę - formuokite krepšelius. Kepkite 1 val. 10 min. Leiskite morengui visiškai atvėsti.
Greitinėlę išplakite iki standumo ir pripildykite ja morengų krepšelius. Ant viršaus dėkite uogas. Galite papuošti spalvotais morengais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...