![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Obuolių pyragas be tešlos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 stiklinė | miltai |
1 stiklinė | manų kruopos |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 stiklinė | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | cinamonas |
100 gramų | sviestas |
5 vienetai | obuoliai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Dubenyje sumaišome visus sausus produktus. Obuolius sutarkuojame stambia trintuve, sumaišome su cinamonu. Kepimo formos dugną išklojame kepimo popieriumi.
2.
Obuolių masę sluoksniuojame su sausais produktais. Pirmas ir paskutinis sluoksnis turi būti sausų produktų. Ant viršaus išdėliojame sviestą, supjaustytą mažais gabaliukais.
3.
Kepame 190° orkaitėje apie 30-40 min., viršus turi gražiai paruduoti.
4.
Pastebėjimai:
Dar šiltas (ne karštas) labai skanus su vaniliniais ledais :)
Dar šiltas (ne karštas) labai skanus su vaniliniais ledais :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksas su razinomis
-
Pynutės su šokoladu
-
Vištienos pyragas
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Citrininis pyragas su rikotos sūriu
-
Sūrio desertas
-
Žuvies pyragas
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Kriaušių pyragas
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Pyragas su šaldytomis braškėmis
-
Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
-
Trupininis pyragas
-
Tiramisu
-
Lengvas pyragas
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Everestas
-
Lengvas pyragas
-
Obuolių pyragas su chalva
-
Pyragas su riešutiniu - šokoladiniu morengu
Obuolių pyragas be tešlos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
1 stiklinė -
Manų kruopos,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 stiklinė -
Cinamonas,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
100 gramų -
Obuoliai,
5 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dubenyje sumaišome visus sausus produktus. Obuolius sutarkuojame stambia trintuve, sumaišome su cinamonu. Kepimo formos dugną išklojame kepimo popieriumi.
Obuolių masę sluoksniuojame su sausais produktais. Pirmas ir paskutinis sluoksnis turi būti sausų produktų. Ant viršaus išdėliojame sviestą, supjaustytą mažais gabaliukais.
Kepame 190° orkaitėje apie 30-40 min., viršus turi gražiai paruduoti.
Pastebėjimai:
Dar šiltas (ne karštas) labai skanus su vaniliniais ledais :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
Darius
2016-01-03 01:14
Labai skanus. pyragas:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...