
Obuolių pyragas be tešlos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 stiklinė | miltai |
1 stiklinė | manų kruopos |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 stiklinė | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | cinamonas |
100 gramų | sviestas |
5 vienetai | obuoliai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Dubenyje sumaišome visus sausus produktus. Obuolius sutarkuojame stambia trintuve, sumaišome su cinamonu. Kepimo formos dugną išklojame kepimo popieriumi.
2.
Obuolių masę sluoksniuojame su sausais produktais. Pirmas ir paskutinis sluoksnis turi būti sausų produktų. Ant viršaus išdėliojame sviestą, supjaustytą mažais gabaliukais.
3.
Kepame 190° orkaitėje apie 30-40 min., viršus turi gražiai paruduoti.
4.
Pastebėjimai:
Dar šiltas (ne karštas) labai skanus su vaniliniais ledais :)
Dar šiltas (ne karštas) labai skanus su vaniliniais ledais :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kakavinis varškės pyragas
-
Meduolis
-
Kalėdinis pyragas (gaminti prieš 10 dienų iki Kalėdų)
-
Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
-
Pyragas "Balta-juoda"
-
Nekeptas šokoladinis sūrio tortas (Cheesecake)
-
Gedo obuolių pyragas su trupučiu apelsino
-
Kriaušių pyragas
-
Moliūgų pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir ananasais
-
Aguoninis vyniotinis
-
Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"
-
Pyragas su aguonomis ir razinomis
-
Slyvų pyragas
-
Plokštainis diena-naktis
-
Trupininis pyragas
-
Rausvas tortas
-
Skanusis keksiukas
-
Drėgnas šokoladinis pyragas
-
Moliūgų duona
Obuolių pyragas be tešlos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
1 stiklinė -
Manų kruopos,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 stiklinė -
Cinamonas,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
100 gramų -
Obuoliai,
5 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dubenyje sumaišome visus sausus produktus. Obuolius sutarkuojame stambia trintuve, sumaišome su cinamonu. Kepimo formos dugną išklojame kepimo popieriumi.
Obuolių masę sluoksniuojame su sausais produktais. Pirmas ir paskutinis sluoksnis turi būti sausų produktų. Ant viršaus išdėliojame sviestą, supjaustytą mažais gabaliukais.
Kepame 190° orkaitėje apie 30-40 min., viršus turi gražiai paruduoti.
Pastebėjimai:
Dar šiltas (ne karštas) labai skanus su vaniliniais ledais :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
Darius
2016-01-03 01:14
Labai skanus. pyragas:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...