viršutiniam sluoksniui reikės:
250 g. rudojo cukraus;
100 g. kokoso drožlių;
125 g. margarino;
1/4 stiklinės pieno.
Gaminimas:
Kiaušinius gerai išplakame su cukrumi, pienu ir ištirpintu sviestu. Suberiame miltus, išmaišytus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi, viską gerai išplakame. Gautą tešlą supilame į kepimo formą ir kepame apie 20 min. 200 laipsnių orkaitėje.
Viršutinio sluoksnio paruošimas: rudąjį cukrų sumaišome su kokoso drožlėmis, pienu ir tirpintu margarinu. Gauta mase aptepti visą pyrago viršų ir dar pakepti orkaitėje apie 5 minutes.
Pyragas "Saldus lyg sapnas"
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | kiaušiniai |
75 gramai | sviestas |
375 gramai | kvietiniai miltai (aukščiausios klasės) |
350 gramų | cukrus |
1.5 stiklinės | pienas |
3 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Dešrelės tešloje
- Lengvas pyragas
- Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
- Svogūnų pyragas
- Tortas su varškės kremu
- Norvegiška tuno pynė
- Džiovintų vaisių pyragas
- Manų kruopų pyragas su uogomis
- Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
- Tuno pyragas su majonezu
- Pascha
- Citrinų pyragas
- Kalėdinė eglutė
- Napoleonas
- Obuolių pyragas
- Pyragas su šaldytomis braškėmis
- Greitas varškės apkepas
- Obuolių pyragas su džemu
- Varškės pyragas
- Tikrasis šimtalapis
Pyragas "Saldus lyg sapnas"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Sviestas,
75 gramai -
Kvietiniai miltai, aukščiausios klasės,
375 gramai -
Cukrus,
350 gramų -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
viršutiniam sluoksniui reikės:
250 g. rudojo cukraus;
100 g. kokoso drožlių;
125 g. margarino;
1/4 stiklinės pieno.
Gaminimas:
Kiaušinius gerai išplakame su cukrumi, pienu ir ištirpintu sviestu. Suberiame miltus, išmaišytus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi, viską gerai išplakame. Gautą tešlą supilame į kepimo formą ir kepame apie 20 min. 200 laipsnių orkaitėje.
Viršutinio sluoksnio paruošimas: rudąjį cukrų sumaišome su kokoso drožlėmis, pienu ir tirpintu margarinu. Gauta mase aptepti visą pyrago viršų ir dar pakepti orkaitėje apie 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...