Varškės-riešutų keksas "Margutis"
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
100 gramų | margarinas |
300 gramų | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | kakava |
150 gramų | riešutai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė (riebi) |
300 gramų | varškė |
3 vienetai | kiaušiniai (+ 1 trynys) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
šiek tiek | cukrus (150-200) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Varškę ištriname su kiaušiniais, cukrumi, įdedame grietinę, išsuktą su margarinu, kepino miltelius, vanilinį cukrų. Viską išmaišome. Suberiame pamaltus riešutus. Tešlą padalijame pusiau. Į vieną įdedame kakavos miltelių, išmaišome. Dedame miltuas vėl sukame, kol bus grietinės tirštumo tešla. Kepimo formą ištepame aliejumi, dedame paeiliui tešlas. Kepam 200C orkaitėje 50 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Evelinos varškės pyragas
- Obuolių-rabarbarų pyragas
- Gaivusis pyragas
- Aguonų vyniotinukai
- Kopūstų tortas
- Kaimiškas pyragas
- Šokoladinė vasara
- Velykinis pyragas su įdaru
- Bulka "Pynutė"
- Bulvių pyragėliai su mėsa
- Pupelių chocolate brownie
- Pyragas - naikintuvas
- Pyragas "Saldus lyg sapnas"
- Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
- Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- Kondensuoto pieno keksas
- Trupiniuotis su slyvomis
- Apkepas „Greitukas“
- Elzaso tortas
- Tinginys
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Margarinas,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Kakava,
2 valgomieji šaukštai -
Riešutai,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Grietinė, riebi,
3 valgomieji šaukštai -
Varškė,
300 gramų -
Kiaušiniai, + 1 trynys,
3 vienetai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Cukrus, 150-200
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę ištriname su kiaušiniais, cukrumi, įdedame grietinę, išsuktą su margarinu, kepino miltelius, vanilinį cukrų. Viską išmaišome. Suberiame pamaltus riešutus. Tešlą padalijame pusiau. Į vieną įdedame kakavos miltelių, išmaišome. Dedame miltuas vėl sukame, kol bus grietinės tirštumo tešla. Kepimo formą ištepame aliejumi, dedame paeiliui tešlas. Kepam 200C orkaitėje 50 minučių.
Reklama:
Komentarai (10)
-
Marijus
2012-12-04 21:14
žiauriai skanus :taip:
-
ina
2012-11-19 13:47
ka reiskia +1 trynys? Kad niekur apie ji neraso...
-
Miglė
2010-04-21 18:30
As kepiau labai skanus :super: :alus:
-
Miglė
2010-04-12 17:02
:super: :super2: :parselis:
-
RAMI
2010-03-20 20:42
ar skanu :soku2: :-D ;-) :-( :-)
-
ingrida
2009-07-27 13:43
:super2:
-
Jonyte
2009-05-16 19:08
:-) :-) :-) kasnors pasakykit ar skanus ar kepet??????
-
agne
2009-04-20 22:26
Jetus koks skanus atrodo ;-) :-) :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...