
Suomiškas uogų pyragas
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
100 gramų | varškė |
75 gramai | cukrus |
200 gramų | grietinė |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 pakelis | vanilinis cukrus |
120 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | sviestas |
200 gramų | uogos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sumaišyti miltus, išlydytą sviestą, varškę ir žiupsnelį druskos. Į gautą masę įmušti vieną kiaušinį ir gerai išmaišyti. Kepimo formą aplipdyti gauta tešla, subadyti šakute ir įdėti į šaldymo kamerą pusei valandos.
2.
Padaryti įdarą pyragui: gerai sumaišyti grietinę, 3 trynius, cukrų ir vanilinį cukrų. Ištraukti formą, supilti įdarą, suberti uogas. Jei uogos rūgščios, sumaišyti jas su cukrumi. Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių. Kepti apie valandą. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Vyniotnis su aguonomis
-
Slyvų pyragas
-
Vaisinis pyragėlis
-
Sūrūs riestainiai
-
Aguonų-migdolų pyragas
-
Kriaušių pyragas
-
Ryžių pyragas su silke
-
Jogurtinis pyragas
-
Pyragas su persikais ir pudingu
-
Šokoladinis pyragas su moliūgais
-
Bulvių pyragėliai su mėsa
-
Jogurtinis obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Citrinų pyragas
-
Mėlynių pyragas
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
Suomiškas uogų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Varškė,
100 gramų -
Cukrus,
75 gramai -
Grietinė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Vanilinis cukrus,
1 pakelis -
Kvietiniai miltai,
120 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Uogos,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišyti miltus, išlydytą sviestą, varškę ir žiupsnelį druskos. Į gautą masę įmušti vieną kiaušinį ir gerai išmaišyti. Kepimo formą aplipdyti gauta tešla, subadyti šakute ir įdėti į šaldymo kamerą pusei valandos.
Padaryti įdarą pyragui: gerai sumaišyti grietinę, 3 trynius, cukrų ir vanilinį cukrų. Ištraukti formą, supilti įdarą, suberti uogas. Jei uogos rūgščios, sumaišyti jas su cukrumi. Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių. Kepti apie valandą. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...