Sviestą sutyrinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltumo. Sudėti miltus, druską, kiaušinius, sumaišyti. Po to supilti pieną ir kepimo miltelius. Viską išmaišyti ir sudėti šokolado gabaliukus, permaišyti. Kepti apie 1 val. - 180 °C temperatūroje.
Aš dariau iš dvigubos normos, kepiau apie 200 °C temp. ir 45 minutes.
Šokoladinis pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
100 gramų | miltai |
120 gramų | cukrus |
200 gramų | šokoladas |
100 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
4 valgomieji šaukštai | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kokosinis pyragas
- Varškinis pyragas su obuoliais
- Plokštainis su abrikosais ir varške
- Pyragas su varške
- Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
- Šokoladinis pyragas
- Karolio obuolių pyragas
- Velykinė banda
- Įvairių vaisių pyragas
- Varškės ir sūrio apkepas
- Mielinis kringelis
- Pyragas su aguonomis ir razinomis
- Kondensuoto pieno keksas
- Bananinis tortas-pyragas
- Obuolių tarta
- Morkų tortas
- Karamelinis pyragas
- Vyniotnis su aguonomis
- Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"
- Trupiniuotis
Šokoladinis pyragas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
100 gramų -
Cukrus,
120 gramų -
Šokoladas,
200 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Pienas,
4 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą sutyrinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltumo. Sudėti miltus, druską, kiaušinius, sumaišyti. Po to supilti pieną ir kepimo miltelius. Viską išmaišyti ir sudėti šokolado gabaliukus, permaišyti. Kepti apie 1 val. - 180 °C temperatūroje.
Aš dariau iš dvigubos normos, kepiau apie 200 °C temp. ir 45 minutes.
Reklama:
Komentarai (5)
-
kotryna
2017-01-05 19:22
o tai ka reiskia sutyrinti ?
-
dainius
2016-11-19 13:29
skanu
-
Inga
2014-11-17 11:41
Tikrai labia skanus:)
-
judita
2014-11-15 12:27
liuks
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...