Paruošti kremą: į dubenį su grietine dėti cukrų, ištirpintą želatiną ir gerai išmaišyti. Į torto formą, išklotą kepimo popieriumi, sutrupinti trečdalį meduolių, ant jų viršaus užpilti puse kremo ir išdėlioti pusę riekelėmis pjaustytų bananų. Ant jų užtrupinti vėl trečdalį meduolių, pilti likusį kremą ir išdėlioti likusias bananų riekeles. Ant viršaus likę meduolių trupiniai. Palaikyti šaldytuve, kad kremas sustingtų.
Skanaus!
Gaivus bananų ir meduolių pyragas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | bananai |
500 gramų | meduolių |
500 | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Citrininis morkų pyragas su medumi
- Pyragas "Kiaušinienė"
- Kopūstų tortas
- Krokodilas
- Pavlova
- Burokėlių pyragas
- Kisieliaus keksas
- Aguonų vyniotinukai
- Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
- Varškės apkepas su bananais
- Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
- Firminis mamos persikų pyragas
- Pynė su džemu
- Citrinų pyragas
- Medaus pyragas su razinomis, riešutais ir šokolado gabaliukais
- Minkštutėlė mielinė pynė
- Purus pyragas
- Ingridos obuolių pyragas
- Dvisluoksnis obuolių pyragas
- Pyragas su varškės įdaru
Gaivus bananų ir meduolių pyragas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bananai,
4 vienetai -
Meduoliai,
500 gramų -
Grietinė,
500 -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošti kremą: į dubenį su grietine dėti cukrų, ištirpintą želatiną ir gerai išmaišyti. Į torto formą, išklotą kepimo popieriumi, sutrupinti trečdalį meduolių, ant jų viršaus užpilti puse kremo ir išdėlioti pusę riekelėmis pjaustytų bananų. Ant jų užtrupinti vėl trečdalį meduolių, pilti likusį kremą ir išdėlioti likusias bananų riekeles. Ant viršaus likę meduolių trupiniai. Palaikyti šaldytuve, kad kremas sustingtų.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
daiva
2015-11-05 15:03
Labai skanus jau pasigaminau ir buvo:O:-D
-
agne
2015-06-30 23:54
Zaurei skanus piragas pabandikit ir jius
-
Žinovė
2015-06-23 14:37
Želatinos nereikia. Pirkite grietinę 30 proc; paplakite su mikseriu kelias minutes su cukrum ir jokiu želatinų nereikės.Išbandyta ne vieną kartą.
-
Nichuja ne pyragai
2015-06-19 21:00
Viskas būtų kaip ir neblogai, bet trūksta tik paaiškinimo kaip elgtis su želatina. (°_°)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...