Paruošti kremą: į dubenį su grietine dėti cukrų, ištirpintą želatiną ir gerai išmaišyti. Į torto formą, išklotą kepimo popieriumi, sutrupinti trečdalį meduolių, ant jų viršaus užpilti puse kremo ir išdėlioti pusę riekelėmis pjaustytų bananų. Ant jų užtrupinti vėl trečdalį meduolių, pilti likusį kremą ir išdėlioti likusias bananų riekeles. Ant viršaus likę meduolių trupiniai. Palaikyti šaldytuve, kad kremas sustingtų.
Skanaus!

Gaivus bananų ir meduolių pyragas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | bananai |
500 gramų | meduolių |
500 | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plokštainis diena-naktis
-
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
-
Obuolių pyragas
-
Erikos šokoladinis pyragas su karameliniais obuoliais ir šokolado užpilu
-
Trupininis pyragas
-
Pyragas "Prie arbatos"
-
Greitas varškės apkepas
-
Karamelinis pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
-
Obuolių pyragas
-
Vaflinis pyragas
-
Tiramisu
-
Ramunės obuolių pyragas
-
Žydų meduolis
-
Džiovintų vaisių pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Obulių pyragas "Tau, mamyte"
-
Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
-
Firminis mamos persikų pyragas
Gaivus bananų ir meduolių pyragas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bananai,
4 vienetai -
Meduoliai,
500 gramų -
Grietinė,
500 -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošti kremą: į dubenį su grietine dėti cukrų, ištirpintą želatiną ir gerai išmaišyti. Į torto formą, išklotą kepimo popieriumi, sutrupinti trečdalį meduolių, ant jų viršaus užpilti puse kremo ir išdėlioti pusę riekelėmis pjaustytų bananų. Ant jų užtrupinti vėl trečdalį meduolių, pilti likusį kremą ir išdėlioti likusias bananų riekeles. Ant viršaus likę meduolių trupiniai. Palaikyti šaldytuve, kad kremas sustingtų.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
daiva
2015-11-05 15:03
Labai skanus jau pasigaminau ir buvo:O:-D
-
agne
2015-06-30 23:54
Zaurei skanus piragas pabandikit ir jius
-
Žinovė
2015-06-23 14:37
Želatinos nereikia. Pirkite grietinę 30 proc; paplakite su mikseriu kelias minutes su cukrum ir jokiu želatinų nereikės.Išbandyta ne vieną kartą.
-
Nichuja ne pyragai
2015-06-19 21:00
Viskas būtų kaip ir neblogai, bet trūksta tik paaiškinimo kaip elgtis su želatina. (°_°)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...