| 400 gramų | obuoliai |
| 1 vienetas | batonas |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 50 gramų | cukrus |
| 250 mililitrų | pienas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
| šiek tiek | džiūvėsėliai (malti) |
| šiek tiek | cukraus pudra |
| 3 vienetai | apelsinų |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės pyragas su jogurtu
-
Ananasų pyragas puodelyje
-
Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
-
Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
-
Amerikietiškas pyragas
-
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
-
Obuolių pyragas
-
Meduoliniai namukai
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Pynutės su šokoladu
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Pyragas su rikota
-
Aguonų-migdolų pyragas
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Keksas su razinomis
-
Velykinė pynė
-
Slyvinis
-
Margaritos varškės apkepas
-
Moliūgo ir obuolių pyragas
"Šarlotė" su obuoliais ir apelsininių užpilų
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Obuoliai,
400 gramų -
Batonas,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
50 gramų -
Pienas,
250 mililitrų -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Džiūvėsėliai, malti
- Cukraus pudra
-
Apelsinai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš apelsinų išspaudžiame sultys. Nuo baltos duonos riekelių nupjaustykite plutelę, o minkštimą supjaustykite kubeliais. Kiaušinius išplakite su cukrumi ir sumaišykite su šiltu pienu. Kiaušinių ir pieno mase užpilkite batono kubelius ir palikite 25 minutes pastovėti. Įkaitinkite orkaitę iki 200 ° C temperatūros.
Obuolius nulupkite, pašalinkite sėklas, o minkštimą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Obuolių gabalėlius sumaišykite su išmirkytais baltos duonos kubeliais ir maltu cinamonu. Kepimo formą sutepkite riebalais ir apibarstykite maltais džiūvėsėliais.
Obuolių masę iškrėskite į kepimo formą, išlyginkite ir pašaukite į įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 20 min. Po 20 min. užpilti apelsinų sultimis ir kepti dar apie 10 min.
Iškepusį pyragą išimkite iš orkaitės ir palikite penkiolikai minučių pastovėti. Po to apibarstykite cukraus pudra ir supjaustykite gabalėliais.
