
Pyragas su persikais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai | kiaušiniai |
3 stiklinės | cukrus |
1 stiklinė | miltai |
1 pakelis | vanilinis cukrus |
šiek tiek | kokoso drožlės |
200 gramų | persikai (džiovinti) |
1 stiklinė | džemas (persikų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Tešlai. Trynius išplakite su cukrumi, o baltymus išplakite iki standžių putų. Baltymus atsargiai įmaišykite į plaktus trynius, suberkite vanilinį cukrų ir persijotus miltus.
2.
Persikus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su 1 šaukštu miltų ir įmaišykite į tešlą.
3.
Tešlą sudėkite į sviestu pateptą formą ir kepkite 180°C orkaitėje apie 30 min. Iškepusį ir pravėsusį pyragą aptepkite persikų džemu ir apibarstykite kokoso drožlėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tinginių pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Vasaros sezono obuolių "Šarlotė"
-
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
-
Imbierinis namelis
-
Šokoladinis pyragėlis
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Bulvių pyragėliai su mėsa
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
-
Kokosinė pynutė
-
Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu
-
Kriaušių pyragas
-
Šokoladinis bananinis keksas
-
Vyniotnis su aguonomis
-
Bulka "Pynutė"
-
Slyvų pyragas
-
Velykų pyragas
-
Šokoladinis tortas
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Tinginių "Napoleonas"
Pyragas su persikais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
3 stiklinės -
Miltai,
1 stiklinė -
Vanilinis cukrus,
1 pakelis - Kokoso drožlės
-
Persikai, džiovinti,
200 gramų -
Džemas, persikų,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai. Trynius išplakite su cukrumi, o baltymus išplakite iki standžių putų. Baltymus atsargiai įmaišykite į plaktus trynius, suberkite vanilinį cukrų ir persijotus miltus.
Persikus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su 1 šaukštu miltų ir įmaišykite į tešlą.
Tešlą sudėkite į sviestu pateptą formą ir kepkite 180°C orkaitėje apie 30 min. Iškepusį ir pravėsusį pyragą aptepkite persikų džemu ir apibarstykite kokoso drožlėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...