![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Pyragas su persikais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai | kiaušiniai |
3 stiklinės | cukrus |
1 stiklinė | miltai |
1 pakelis | vanilinis cukrus |
šiek tiek | kokoso drožlės |
200 gramų | persikai (džiovinti) |
1 stiklinė | džemas (persikų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Tešlai. Trynius išplakite su cukrumi, o baltymus išplakite iki standžių putų. Baltymus atsargiai įmaišykite į plaktus trynius, suberkite vanilinį cukrų ir persijotus miltus.
2.
Persikus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su 1 šaukštu miltų ir įmaišykite į tešlą.
3.
Tešlą sudėkite į sviestu pateptą formą ir kepkite 180°C orkaitėje apie 30 min. Iškepusį ir pravėsusį pyragą aptepkite persikų džemu ir apibarstykite kokoso drožlėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Medaus pyragas su razinomis, riešutais ir šokolado gabaliukais
-
Braškių pyragas
-
Lilės tortas
-
Šakočio pusbrolis
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
-
Varškės apkepas su bananais
-
Graikinių riešutų pyragas
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Biskvitinis, purus uogų pyragas
-
Pyragas "Saldus lyg sapnas"
-
Šlapias pyragas
-
Obuolių pyragas be tešlos
-
Lietinių pyragas
-
Pynė su džemu
-
Tuno pyragas su majonezu
-
Obuolių ir aviečių pyragas
-
Varškės pyragas su obuolių rožytėmis
-
Paprastas pyragas su persikais
-
Sūrio plokštainis su gervuogėmis
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
Pyragas su persikais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
3 stiklinės -
Miltai,
1 stiklinė -
Vanilinis cukrus,
1 pakelis - Kokoso drožlės
-
Persikai, džiovinti,
200 gramų -
Džemas, persikų,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai. Trynius išplakite su cukrumi, o baltymus išplakite iki standžių putų. Baltymus atsargiai įmaišykite į plaktus trynius, suberkite vanilinį cukrų ir persijotus miltus.
Persikus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su 1 šaukštu miltų ir įmaišykite į tešlą.
Tešlą sudėkite į sviestu pateptą formą ir kepkite 180°C orkaitėje apie 30 min. Iškepusį ir pravėsusį pyragą aptepkite persikų džemu ir apibarstykite kokoso drožlėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...