
Pyragas su persikais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai | kiaušiniai |
3 stiklinės | cukrus |
1 stiklinė | miltai |
1 pakelis | vanilinis cukrus |
šiek tiek | kokoso drožlės |
200 gramų | persikai (džiovinti) |
1 stiklinė | džemas (persikų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Tešlai. Trynius išplakite su cukrumi, o baltymus išplakite iki standžių putų. Baltymus atsargiai įmaišykite į plaktus trynius, suberkite vanilinį cukrų ir persijotus miltus.
2.
Persikus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su 1 šaukštu miltų ir įmaišykite į tešlą.
3.
Tešlą sudėkite į sviestu pateptą formą ir kepkite 180°C orkaitėje apie 30 min. Iškepusį ir pravėsusį pyragą aptepkite persikų džemu ir apibarstykite kokoso drožlėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su persikais
-
Mielinės tešlos pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Pyragas "Balta-juoda"
-
Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
-
Kisieliaus keksas
-
Žuvies pyragas
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Gaivus tortukas
-
Danutės varškės pyragas
-
Kondensuoto pieno keksas
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Medaus pyragas su riešutais
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Varškės pyragas su vyšniomis
-
Mėlynių pyragas
-
Aviečių pyragas
-
Obulių pyragas "Tau, mamyte"
-
Ananasų pyragas puodelyje
Pyragas su persikais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
3 stiklinės -
Miltai,
1 stiklinė -
Vanilinis cukrus,
1 pakelis - Kokoso drožlės
-
Persikai, džiovinti,
200 gramų -
Džemas, persikų,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai. Trynius išplakite su cukrumi, o baltymus išplakite iki standžių putų. Baltymus atsargiai įmaišykite į plaktus trynius, suberkite vanilinį cukrų ir persijotus miltus.
Persikus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su 1 šaukštu miltų ir įmaišykite į tešlą.
Tešlą sudėkite į sviestu pateptą formą ir kepkite 180°C orkaitėje apie 30 min. Iškepusį ir pravėsusį pyragą aptepkite persikų džemu ir apibarstykite kokoso drožlėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...